8. 10. 2010.

I Løv it



Løv is good.

To je nova, organska linija koju je priredila kuca premirisnih Kusmi cajeva.




Ovog puta
nesto jos lepse, kvalitetnije i srceparajucije. Revolucija u sektoru organskih cajeva, nazvani su Løv, po skandinavskoj reci za list.



Poreklom iz Francuske, ovi cajevi su napravljeni od garantovano non-GMO (genetski nemodifikovanih sastojaka), sa prirodnim ukusima i sastojcima koji nisu prosli nikakve hemijske tretmane. Pojavili su se i na sajmu Maison&Objet, i ovako kao sto beleze uvodne fotke je izgledao njihov nastup. (pics via Løv's Facebook)



Pored toga su i brilijantno izdizajnirani, toliko dobri od pocetka do kraja da su usli u ultimativnu radnju - Colette. Od njih sam i pokupila ove velike slike metalnih kanistera, klik 2 zum.



U tri verzije pakovanja - manjoj (100g) i vecoj (200g) metalnoj tegli savrsenoj za produzenu upotrebu, i kutiji sa muslinskim kesicama, bez tretmana hlorom, bez lepila i klama (onih metalnih spojnica sto ih ispusta heftalica). Od klasicnih cajeva pored ovih gore postoje jos i darjeeling, RUZA i SENCHA! (dacete mi sve!)



Pored osnovnih ukusa u kojima je pticica u istom polozaju a cajevi se zovu kako smo navikli (English Breakfast, Earl Grey, primetite predivnu sivu koja je dodeljena caju od jasmina i jutarnji caj u boji sveze ulupanog zumanceta), evo i malenih slika posebnih Løv mesavina. Aromatizovane mesavine imaju pticicu koja gleda preko ramena...




I onda, Mélanges bien-être. Mesavine za dobrobit. Pticica leti. Løv is good. Løv is pure. Løv is zen. Tu se rec Løv najbolje igra sa svoj prebliskim rodjakom - recju Love. And I Love it. Odnosno - I Løv it.

Good- mesavina zacina, pure - zeleni caj i mate, zen - rojbus, narandza i karamela. Dacete mi PURE. U nebesko plavim kutijama.



Mogla bih ceo bogovetni dan o ovim cajevima, ali shvatili ste my point - Løv is good. I sire - Tea is good. To potkrepljujem slikom sa tokijske riblje pijace, jednom od omiljenih fotki iz Japana:

tea is good for you jana orsolic japan fish market box sign

9 коментара:

  1. čajevi su sjajni, muzički izbor sa strane još bolji.

    ОдговориИзбриши
  2. boze koliko se ja lozim na pakovanje. kupila bih bilo shta samo da je lepo. ah povrshna sam :D
    a tek polica sa brezom <3

    ОдговориИзбриши
  3. takvi su nama dizajnerima omiljena meta ;)
    polica je to die for.

    ОдговориИзбриши
  4. sve je to die for
    Tako i ja kupim nesto zbog pakovanja i drzim nekad neotvoreno godinama. (ne bas hranu, ali carape mogu :D)

    Moram samo da primetim savrsenost torbe u lust listi...

    ОдговориИзбриши
  5. oooooo draga, blaaaagish! totalni blagish!

    ОдговориИзбриши
  6. metalne teglice su slatke slaaatke, samo nemaju sve vrste. ima svacega jos necega...ali moram priznati da je supermarket bolji...hihi
    pure planirala za tebeizvorunajsladjihstvari-mais il n'y avait plus, doci ce ;)
    za mene - jedan jasmin, merci bcp!

    a otkrila sam i Le Palais Des Thés... koji imaju potpuno neveeerovatne heavenly mesavine cajeva, i toliko vrsta da ih necu stici sve isprobati...Nije im sajt nesto spec, ali same prodavnice su très , très charmantes!
    (http://www.palaisdesthes.com/fr/)

    ОдговориИзбриши
  7. oooo hvala unapred pa i ako ne bude, kao da sam dobila :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails