27. 10. 2010.

Pouf de Bux



Tek kad sam se iselila iz svoje dvodecenijske novobeogradske baze i krenula da se selim sa svojom boljom polovinom, shvatila sam velicinu jednog neobicnog malog komada namestaja koji sam uzimala zdravo za gotovo i nikada nisam previse shvatala i cenila. TABURE!

BUX tabure (Chesterfield pouf) napravio je studio Dutch Summer i zvanicno je inspirisan tom nekom okruglastom zbunastom biljkom koja se na engleskom zove box tree, ali mene neodoljivo potseca na kaktus, narocito u zeleno-terakota kombinaciji. Oblik, proporcija, tapacirung - KAKTUS I TACKA!

Zapravo, kada pogledam koji su mi omiljeni...



... mozda jos vise lici na sladolede. Blue Moon, Espresso Gelato...



Matcha sladoled (jos bolji u tradicionalnoj i ujedno saaaaavrsenoj kombinaciji sa sladoledom od ljubicastog krompira) i finally - classic malina, god bless her.

I na kraju Bux de Luxe. I ovaj je izradjen u imitaciji koze, sto omogucava da bude zgodan i za outdoors. Dodatak je disretan button bling koji u potpunosti menja utisak. Obozavam ih sve, biram neki od sladoleda. Kakvo preslatko odmoriste za umorne noge...

3 коментара:

  1. Jana, u pravu si da podseca i na kaktus. Evo i dokaza http://1.bp.blogspot.com/_AhDcyTPVr7g/TMiBx1rflYI/AAAAAAAAAEs/hZ-R4Png7J0/s1600/kaktus3.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/_AhDcyTPVr7g/TMiBymGCHxI/AAAAAAAAAEw/Lsq7wgWkCqM/s1600/kaktus1.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/_AhDcyTPVr7g/TMiBzaDmn-I/AAAAAAAAAE0/_M4OYKCVS2w/s1600/kaktus2.jpg

    ovi lepotani su iz kolekcije mog supruga, koji ih sakuplja i neguje s neverovatnom ljubavlju. necu da se brukam, jer ne znam bas prave nazive, ali ako nekog zanima, mogu da se raspitam :-)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails