07.10.2010.

New Anti-FrizzAmericka ekipa koja radi pod imenom Living Proof otkila je novu foru protiv frizovanja (koja je rec za frizz na srpskom?) kose. Od pre 30-ak godina svi slicni prozvodi koriste silikone koji otezavaju kosu a da pritom nemaju neki poseban ucinak. Ovim novim proizvodima slogan je: No Oils. No Silicones. No Frizz.

Evo kako radi No Frizz:
U Sephora radnjama u Beogradu mozete pronaci ovu liniju koja je usla na ovogodisnju Wallpaper* listu najboljih proizvoda za negu. I bolje bi im bilo da su tako dobri s obzirom da svaka bocica za koju se uhvatite kosta ravno 1800 dinara. Ide vreme visoke vlage, kosa ce da luduje. Ja planiram da nesto testiram.

Odavno me je jos na packaging sajtovima kupila njihova ambalaza, kapsulice od bele sjajne i mat plisane sive plastike. Crna i bela slova, sve divno jednostavno. Pa i sam logo, rec frizz precrtana cini njenu negaciju. Love it. Dizajnirano u Wolff Olins-u.Wave shaping? Straight making? Sampon, balzam, krema, tretman, sprej. Jednostavna linija obuhvata ove proizvode:Pocecu sa ovim uvodnim setom:

2 коментара:

  1. Prelepo. pakovanje je nekako uh. Najomiljenija nijansa sive. Ali kada se dlačiča raširi od kiše pa otvori mikro kišobrančić... #oduševljenje.
    divno. hvala. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails