30. 10. 2010.

P&J Beauté Wallpapers



Upravo konstatujem da ne mogu da verujem da vam u FREE sektoru nisam do sada skrenula paznju na najdivnije desktop tapete.

Paul&Joe svake nove sezone putem mikro sajta posvecenom njihovoj liniji sminke (u najdivnijim papirnim pakovanjima i Made in Japan) poklone nam nekoliko besplatnih slika koje su proizasle iz paterna preuzetih iz aktuelnih kolekcija.

Ona koja je po mom ukusu udarna za aktuelnu sezonu je ova sa labudovima koji klize po koralnom jezeru. Kao u Fantaziji. Plus, psssssst, ja sam ih adaptirala za svoja energy saving raspolozenja pa vam evo ove jedne velicine u ugasenoj tamnijoj verziji, nesto zavrnute u senfastu slachicu i jos desaturisane, lepe, tamne u sivim tonovima.







Uzgred, sa svakom novom sezonom, prethodni set desktop wallpapera ce otici u nevidljivu istoriju pa vam od srca preporucujem da sa svakim novim fashion weekom i novom sezonom kolekcije za obuci bacite pogled i na Paul&Joe Beaute gde ce vas u download sektoru tiho docekati nove tapete. Pored mojih omiljenih labudova, sada je tamo i sareni buket - njihova udarna aktuelna sara, a evo nekih parcica iz prethodnih sezona - macke i tirkizni buket.

Besplatna divota. Beauté, to vam je to.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ah, da, uputstvo: klik na sliku, kad se otvori u punoj velicini desni klik na sliku, save picture as, sacuvate negde gde cete sliku naci, dupli klik na taj fajl, otvori se sa image viewerom, desni klik, set as wallpaper. Tako je ili jako slicno ovom opisu na PC-ju.

Za Mac users pocetak je isti. Kada sacuvate sliku negde gde cete je naci, desni klik na desktop, change background image, otvori vam se prozor, desno u listi change folder ili tako nesto (poslednja stavka na listi), pronadjete folder gde ste sliku sacuvali izaberete ga. Desno vam se izlistaju thumbnailovi slika koje se u folderu nalaze, kliknete na onu koju zelite i zatvorite prozor. That's it.


........................................................................................

1 коментар:

Related Posts with Thumbnails