04.10.2010.

Louis Vuitton 2011 City GuidesKratkim filmicima objavljenim u poslednjih par nedelja, Louis Vuitton najavljuje nove stampane vodice kojim ce nam predstaviti svetske gradove po svom izboru.Ovog puta, u izdanju za 2011 i u prodaji od 15. oktobra - 7 novih gradova. Njujork, Berlin, Pariz, Majami, Mumbai, Oksford i Porto Cervo. Prva tri filmica su pred nama, pretpostavljam da nas ovih dana ocekuju ostala 4.Pariski filmic neodoljivo potseca na I Want Candy segment iz Marije Antoanete Sofije Kopole, ali ni ne cudi s obzirom na sve te poslovno-privatne relacije i deljenje vrednosti i zivotnih stilova. Lui Viton, Mark Dzejkobs, Sofija Kopola... So, I Want Candy:pics and info via SassyHongKong

6 коментара:

 1. Анониман4.10.10. 17:41

  Kao apsolutni ljubitelj Laduree makaruna jer nista lepse nisam nit videla nit probala ikada blagovremeno cu te obavestiti o tome gde ce to cudo od kolacica moci da se nadje i kod nas, ubedila sam mamu da krenu da ih prave u jednoj poslasticarnici u BGu gde ona radi, sve je jos u pripremama, bilo je par proba nisu bili losi, ali moraju biti jos bolji i sareniji :)))) Jedva cekam :)

  ОдговориИзбриши
 2. o anonimna dobrotvorko, obavestavaj me o novostim na ovu temu i obavezno zovite na prvu javnu degustaciju!

  ОдговориИзбриши
 3. ovde su macaroons na sve strane, svih velicina i svih boja.... nece biti dobro ako nastavim degustacije ovim ritmom ;)
  Jano i u Parizu je tvoj blog uvek prvi na tapetu ujutro
  Dragana

  ОдговориИзбриши
 4. oooo draganaaaa! uzivas! donesi mi jedan kad se budes vracala pliiiiz, ma whadahell pojedi tamo jedan i za mene and we'll call it even! kiss iz ledenog beograda!

  ОдговориИзбриши
 5. planirala sam da pisem jedan mail , da ti se javim, pa cu tamo nasiroko ;). ako budem dolazila za novu, bice jedan paketic za tebe bien sûr

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails