22. 2. 2011.

Kozari pt.2



Kada sam vas upoznala sa jednim od mojih omiljenih projekata ikada, grafickim oblikovanjem brenda Kozari, jedva sam cekala da svetlo dana ugledaju pakovanja.

Isada, evo dela arsenala, boce poredjane jedna drugoj do uveta, kao deca u filmu Moje pesme, moji snovi. Jako sam srecna kako se boca transformisala kroz zapremine, a jos sam srecnija sto sam najzad udomila zlatne cepove, i eto moje all time omiljene kombinacije, bela + zlatna.



Iako su sirevi glavne zvezde opusa Kozari, meni je ovo Cudo posebno drago. Obozavam njegov kolor kod, belo-zlatno-teget-narandzasto-rubin crveno. Oh, da, sa trunkom mente. Obozavam njegovo ime i jos uvek ne mogu da poverujem da je moj predlog usvojen. Obozavam dijakritik na pocetnom slovu. Obozavam ga kao da ga nisam ja pravila.

kozari cudo

Posebno sam srecna sto sam uspela da artikulisem deklaracije u lepe skladne celine, dopadljive i citke. Ne volim kada vidim da je deklaracija na proizvodu tretirana kao levo smetalo.



Ova malena pakovanja od 250ml carobno su slatka. U ruci leze kao salivena, a za setanje su tres chic.



Jogurtova starija sestra od 500ml. Eh, sto sam zadovoljna ovom ljubicastom...



A onda, dve jarke surutke. Dozirana neformalnost prstala je sa svih strana. Nase Pakujemo zdravlje u boce i njihovo ime za surutku sa paradajzom - Paradiso. Kazem vam, uzivala sam u radu na ovom projektu.



A onda ta zvonca, savrsena za poklon. Plocica na vrhu... to morate uzivo da vidite.







Ovaj obicni beli sir je mmmmmmljac...



... a ova okrugla je ispala ultimativna sarmerka. Sa talasastom lepenkom na obodu, opkrojenom koralnom trakom sa zlatnim logom u repeticiji... pa, ispostavlja se da je kind of breathtaking. Sir se modira.



Opet, ponosna sam na zadnju stranu i manevrisanje deklaracijom, rupama za disanje mekog sira umotanog u kestenov list i - za prstice koji ce odvojiti dno od poklopca.





So there it is. Zadovoljna sam i mirna sto je ova faza uspesno zavrsena. Porinuto i spremno da raste i vraca nam svima adekvatan odgovor za ulozeni trud. Pre svega finim ljudima koji stoje iza brenda Kozari. Oni su imali sluha za pocetne raspevane moodboardove koji su najavljivali ovo sto sada stoji pred nama u opipljivom svetu. Verovali su nam i dobili pakovanja koja sada ponosno pocinju da prodaju. I evo kako se sada osecam:



Sa sve hemijskom zadenutom za dzep...

ˆ˛ ˆ

Sve fotke proizvoda Kozari napravila je Ana Kostic a ovde se nalaze ljubaznoscu Coba&associates.

21 коментар:

  1. Wow! Hoce li ovo moci svugde da se kupi?

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман22.2.11. 13:19

    Super izgleda. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sada krecu u distribuciju, a flasa vec ima u prodavnici na pijaci na Zelenom vencu. Sva je oblepljena Kozarima, nema masenja :)

    ОдговориИзбриши
  4. Zeleni venac, hvala na informaciji! :) a ja zvala fabriku :) diiiiiiiiivno!

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман22.2.11. 14:47

    Diiivno!
    Želim to ČUDO :D

    ОдговориИзбриши
  6. wow januška, pa ti si genije!
    ps. paul smith mi je u draftu. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман22.2.11. 15:13

    Fenomenalno!!!
    A Paradiso mi golica mastu!

    ОдговориИзбриши
  8. Sjajna kreacija, cestitam!
    Nadam se da ce stici i do CG.

    ОдговориИзбриши
  9. Ja sam odusevljena! Prosto su predivna, originalna, sofisticirana. Ja bih i ja cu prva kupiti i probati sve ovo jer me privukao dizajn! A i slogani "za srecan stomak" i "pakujemo zdravlje u boce" su me kupili kao potrosaca!
    Svaka, svaka cast!

    ОдговориИзбриши
  10. Vauuuu, bravo, bravo!!
    hm...da li ovo javno da priznam?
    kada sam bila mala, ja sam bočice jogurata
    iz inostranstva čuvala, bilo mi je prosto žao da ih bacim.:)
    E ovo me podsetilo na to....
    :*

    ОдговориИзбриши
  11. morala sam opet da se vratim. i da se zapljunem naravno. :)

    evo zajedno gledamo i divimo ti se. sad da smo u bg-u odma bi ćapila jogurt i zvonce. svaka cast i kozari, btw. smart move, htedoh reci.

    ОдговориИзбриши
  12. diiivno je!!!
    i za srecne oci i za srecan stomak!

    ОдговориИзбриши
  13. @milica
    ooo pa divno, kakav kompliment!

    @jovana
    hvala vam slatkići! i da, naravno, pametno su ovo odigrali kozari, bili su hrabri imali viziju i sync-ovali je sa nasom vizijom za njih i - bili su vredni kao konji i uporni kao mazge da savladaju sve tehnicke prepreke a god knows da ih je bilo milijardu. ja sam srecna sto se to na kraju ne vidi a to je zato sto oni nisu hteli da prave ustupke. kozari su carevi i iz prve ruke mogu da vam kazem da mozete mirne duse dobro da se osecate kada budete kupovali njihove proizvode.

    @marsija
    lepo sumiranje, hvala!

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман7.3.12. 06:03

    Kupili smo zvonce, probali, pojeli. Dizajn sjajan ukus odlican. I prijatelje obradovali sa jednim zvoncetom. Hvala Jano!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails