02.02.2011.

IKEA Livet HemmaSvedska IKEA centrala ima blog koji postoji tek par meseci i to pod imenom Livet Hemma tj. Life at Home. Upravo kad sam vam pricala o neverovatnim akvarelima Waltona Forda, botanicke ilustracije iz istog foldera pojavljuju se kao fokalna tacka fotke koja najavljuje sanjarenje o idealnoj kuhinji.

Zahvaljujuci Google Translate-u Livet Hemma moze fino da se prati. Blog postovi svaki dan i na sezonske teme. Kako da vam prezive biljke, kratki promo filmici iz serijala Kökskonster (Kitchen Arts) koji vizuelno pripadaju folderu u kome je i ona knjiga sa receptima. Kad smo vec kod nje, moram vam reci da je Princes tortica testirana i kao san je. Here it is, pa mi ne verujte ako ste bezdusni.Stil koji se provlaci na svedskom Ikea blogu znacajno je drugaciji od onoga sto percepiramo kao njihov klasicni prezentacioni stil. Neki lepsi meksi lifestyle kadrovi, fokus na jedan lepi komad iz nepreglednih gomiletina njihovih stvari.Ove plave hladne su tako appropriate za ove ledne dane...

Neurednije, opustenije, ne tako nestvarno utegnuto i nenaseljeno. Kao da su na kasi uzeli adrese ljudi koji su kupili toliko stvari da je evidentno da od tog dana imaju IKEA home. Odu kod njh i uslikaju stvarnicki nasesureni razbaruseni dom.Ali najvece iznenadjenje su ove atmosfere koje TAKO silno potsecaju na Tima Walkera!

I eto. IKEA (Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd) se i pored suverenog prvog mesta na planeti ne uljuljkuje, nego kida, raste i razvija se.

Sa fotkom drage udobne sedeljke iz koje vam pisem ovaj post, do sutra, bisou!

Oh, pardon, na svedskom - kyss!

9 коментара:

 1. mhmmmm, bas podsecaju na tim walkera, pogotovo druga sa labudom na stolu!

  ОдговориИзбриши
 2. ikea je car! eto shta je
  ove tim atmosfere su famozne, posebno ova prva sa ovim predivnim garderoberom

  ОдговориИзбриши
 3. fantasticno, dreamy ._.
  onaj sto i stolice na prvoj slici zelim.

  ОдговориИзбриши
 4. fala la la Janči,
  to mi treba, da upotpunim moju euforiju
  oko izgleda naše kuhinje,jaooo!!

  p.s. a gde se jedu te tortice?

  <(*@*)> )~

  ОдговориИзбриши
 5. o kako harmonicno uzivamo u ikea atmosferama. kao da smo djuture na licu mesta, setamo, zveramo i pricamo ovo sto pisemo. love it.
  kyssar svima!

  ОдговориИзбриши
 6. @prasica
  eeee tu si! vratili ste se! tortica se jede u ikea restoraciji a dopeljalo se nesto na tu temu i za tebe ;) c u soon!

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails