26.02.2011.

Jeff Bridgesje TAKO specifican. Bez previse znanja, traganja, istrazivanja, sa samo par pogledanih filmova u kojima glumi, ja ga BAS cenim.

Njegovo vrcavo lice uvek me osvezi, osecam se kao da ga znam. Isticu ga kao posebnog zato je jako dugo u braku sa zenom sa kojom ima tri cerke od po 20-ak godina, kazu da ga ne vozaju klasicni glumacki ego tripovi, a potpisuju ga ne samo kao glumca, vec i kao muzicara, humanitarca i - fotografa.E, taj segment je dosao ovih dana do mene, kada sam se upustila u semigodisnje slucajno bazanje po njegovom sajtu. Obozavam njegova Paint dela, njegova kompjuterska kaligrafija je neverovatna, a mesecne vesti koje crta i ispisuje u dugackom nizu sa linkovima posebna su prica. U najnovijem izdanju tih vesti dosla sam to njegovih fotografija sa snimanja filma True Grit, rimejka onog iz '69. Dzef Bridzis umesto Dzona Vejna.

Fotografisanje na setu sa neminovnim beskrajnim cekanjima i fantasticnim, bukvalno filmskim scenama - to se zove dobro upotrebljeno vreme. Ove fotke mogu da gledam ceo vikend. Imaju posebno terapeutsko dejstvo. Osecaj sa trenutak i kadar u kombinaciji sa jednostavnim beleskama... priceless. Dzoni Kesh i God's Gonna Cut You Down, pa lagano kroz vikend...5 коментара:

  1. jeff je divnisha, obozavam ga! true grit je opasan, braca koen su carevi i to je understatement.
    SVAKA CAST!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26.2.11. 14:51

    oh jeff!:) tako su dobre fotke.

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails