20. 6. 2010.

Stereomood

Mogu da zamislim milijardu situacija u kojoj bih dala sve da uz minimalno truda krene da mi svira neka adekvatna plejlista koju ne znam napamet. Nadrndano jutro, petljanje po kujni, previse bizi, mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan...

Pre neki dan je u moj zivot usetao STEREOMOOD. Online radio koji vas doceka listom kljucnih reci koje opisuju emocije ili akcije. Izaberete neku i odete na plejlistu koju mozete da slusate datim redom ili shuffle-ovanu.



U plejlistama ce vas docekati izvodjaci koji se ne bune da se njihova muzika ovako koristi, sto ce reci - sve sto volim. Evo par random primera. Plejlista sunday morning (!!!) krece sa Kings of Convenience...



... lista just wake up sa Broken Social Scene...



... a dinner with friends sa Phoenix!



Stereomood je nastao u Milanu, kada je Djovaniju dozlogrdilo da slusa Apokalitiku koju je jako uporno i jako glasno pustao njegov studijski kolega Mauricio. Svako ko ima iskustvo rada u zajednickom prostoru sa zajednickom muzikom, shvatice. I moguce razmere patnje pa samim tim i velicinu ovog poduhvata. Dakle, pred nama je prva, draft verzija Stereomood onlajn radija. Uzivajte!

6 коментара:

  1. Jano, dodji na twitter :D
    Evo, ja te reklamiram ali mi fali da imas nalog pa da te i drugi reklamiraju.
    Inace, hvala za ovo otkrice (navuklo se malo srpske, malo makedonske i malo francuske tvitosfere)

    ОдговориИзбриши
  2. Jano, hvala na ovome! Sjajno je!

    ОдговориИзбриши
  3. Konacno necemo slusati Bogijev Holland air:D

    ОдговориИзбриши
  4. @ ♥ Leyla
    uf, da, trebalo bi... premisljam se. mozda dodjem. dotad, zastupnicima huge thanks ;)
    @ ada
    enjoy!
    @ Predrag Marković
    o, da, mr c&a dj
    you know what i mean ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicna stvar. Pustala sam muziku na poslu sa Ipoda, a povezati tu spravu sa dva Itunesa dovodi do neocekivanih iznenadjenja. Sinoc sam resetovala dragu spravu i trenutno na njoj nema ni jedne pesme.
    U mom svetu to je ravno tragediji.
    Eto barem za danas sam obezbedjena. Thanx.

    ОдговориИзбриши
  6. desilo mi se to dva puta svojevremeno. prvi put sam mislila da sam glupa a onda sam shvatila da su oni bezobrazni. i u mom svetu to je bilo ravno tragediji. nesto kao kada bi mi sada blog ispario. note from blogger: we are sorry to inform you that your account has been discontinued. we're sorry for the inconvenience. recimo.
    so, glad to be of 911 help.

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails