18. 6. 2010.

Topshop Makeup



U saradnji sa makeup artisticom Hanom Marej, TopShop je napravio novu kolekciju sminke.

U osnovi, postoji Core range, crno beli, i ovaj Spring Summer 2010 Trend Collection, sivo zlatni. potpisom Seasonal spin. Sve zajedno dizajnirala je Sarah Thorne and I love it.







Trunke zlatne folije i drazesno slogirane zvezdice podsecaju neodoljivo na Egziperijeve. Koncept sminke, devojacka razigranost i dizajnerska prociscenost na Tsumori Chisato i njenu saradnju sa kozmetickom kucom Shu Uemura. Detalji sekundarnih pakovanja, cipkasta bordura kutijice, tako minuciozno i nenametljivo japanski. Da, to je to, Mali princ meets Japan. I nije samo dizajn u pitanju, citav koncept su usvojili - preglamurozne, over-the-top(shop) vestacke trepavise, direkt po uzoru na gospodina Uemuru. Uzgred, kuca Shu Uemura je u okviru kolekcije Tokyo Lash Bar 2010 upravo izbacila na trziste Neo Reflector trepavice!






Sto se tice ove bazicne, Core linije, uvodna slika je opisuje znacajno sarenije nego sto izgleda neotpakovana.



Dakle, ovo je prvi susret sa Core linijom. Cist crno-beli, sa rucno pisanim slovima pretvorenim u leprsavi font. A onda, na pakovanjima, strafte, povrsine kao iskrabane olovkama za oci iz kolekcije. Tinejdzerski zabavno, zvrljavo i slatko. Mala darkerka buntovnica ili dreamy francuskinja wannabe. Scrapbooking, ljubavne patnje, beskrajni telefonski razgovori i druge price. Overall, veeery sweet.





via Sansgil

1 коментар:

Related Posts with Thumbnails