14. 6. 2010.

Stella McCartney Resort 2011




Ni jedan kreator/ka nema moju bezrezervnu ocaranost i zato uvek zeljno iscekujem nove i nove kolekcije, fashion weekove i sve te modne dogadjaje. Govorkanja, modni buzz i opsesije zbog kog svetske modne ovisnice odlaze u debele minuse.

Stella McCartney me je ponovo obradovala. Toliko da za Resort 2011 kolekciju dobija i paleticu. Peticu i paleticu :)




Slojevi, krojevi, odnosi ostrine strogo krojenih i obline cvrstih zvonastih oblika, pa svetlucavi materijali i meke cipke. Od prljavo roze do tamne cigle, od plavicaste do blau schwarz. Cak su mi se i potpuno ciste bez cipele sa srednjom stiklom i u spic ucinile prihvatljivim u ovoj konstelaciji. Plus, aktuelne cvetne dezene dovela je na drugi nivo, komadi izgledaju kao iskrojeni od slika iz Archimboldovog foldera. Hrabro i prelepo.

Upuceni ljudi iz Style.com kolekciju fino i kratko opisuju ovako: Micro-shifts came splashed with lush botanical prints, and, save for some of her signature Savile Row-sharp suits, the collection was all about bare legs. Think lace shorts, A-line dresses, tulip-shaped skirts.










presentational pics via style.com, live pics via Hanelli Mustaparta

1 коментар:

  1. Omg. Sve je savrseno. Ovi cvetni materijali su takvi da bih nekog (suptilno) povredila za metar i po (ne biram kog) :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails