23. 6. 2010.

Floaty Homes

Bilo bi mnogo fino imati neku comfy kucicu u gradskoj prirodi. Ako ste skloni tome, svesni ste koliko oaza Beograd ima. Na rekama, jezeru, uzvodno, nizvodno, kada prestane gungula.

Ovo je par mojih trenutnih favorita. Oaze u na obali, u zelenilu ili na vodi.

MetroShip (via Apartment Therapy)
Smirena ravna kuca, tako sleek i chic. Mutne opne koje pustaju svetlo cine da ova plutajuca kuca izgleda kao tradicionalna japanska papirnih zidova.



Centralni trpezarijsko radni sto sa svim stekovima u sebi deluje kao odlicno resenje i za pravu staticnu kucu. Objedinjuje i okuplja. Trazi druzenje i opustenu aktivnost.




The Crib (via NotCot)
Estetski ne toliko po mojoj meri, ova kuca je posebno osmisljena da brine o okolisu. Potpis uz ime je Enviresponsible shelter. Pravo malo funkcionalno skloniste.






Floating House bu Mos (via DesignBoom)
Ovo je vec prava kuca. Porodicna, velika. Na dva nivoa, drvena, prozracna, ozbiljan konfor. Skladna, nenametljiva, nekako prirodna.






La Cabane Perche (via Fubiz)
Za kraj jedna sanjalacka, pravi cardak ni na nebu ni na zemlji. Igre iz detinjatsva i odrasle ljubavi. Breeding your inner child. Odlepljivanje od zemlje, ali istovremeno i uzemljenje, korenje i strujanje svezeg vazduha u krosnji snaznog drveta. Jos ako je kraj vode - all in one.



1 коментар:

  1. simply gorgeous! imala sam priliku da vidim nekoliko plutajucih domova u Bgdu, divno skroz. ljubomorna! :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails