20. 11. 2012.

Quality of Life



Ovaj post slavi:



1. Star Alliance koja se za svoju poziciju na nebu bori pametnim i stylish ulaganjem u promociju.

2. Monocle magazin koji su njihovi partneri u tome i sa kojima sam najzad, posle uzleta obozavanja i uzleta hejta ubrzo potom, najzad dosla na zdravo postovanje, pracenje i zahvalnost za ono sto rade.

3. Satoshi Hashimota, japanskog ilustratora koji saradnjom sa Monocle magazinom ozivljava duh klasicnih lifestyle ilustratora iz MadMen ere, na poseban, fluidni, ilustratorsko-kaligrafski nacin.


Oni zajedno cine:





Nas biznismen u sivom odelu seta po svetu i srece se sa linijski nacrtanim poslovnim partnerima. Ucimo o specificnostima razlicitih krajeva sveta a da sve vreme jasno razlikujemo naseg junaka od gostujucih likova samo zbog ovog pametnog suptilnog detalja u tretmanu ilustracije.























Ceo pdf sa svih 25 saveta je OVDE, a ukolliko vam ovih nekoliko divnih strana nije dovoljno, imam jos nesto novo divno nastalo iz saradnje Monocle x Satoshi Hashimoto.




Uz broj 55 (trenutno je aktuelan broj 59) Monocle je lansirao mikro sajt 50 Things to improve your life. Ocekivano sjajan dizajn stampanih izdanja idealno pretocen u novi nivo web dizajna. Funkcionalno, cisto, savrseno pregledno. Savrseno prirpdno za moj mozak.





Uz ilustracije i kratak tekst ide i pripadajuci zvucni zapis. Automatski se crtice redjaju jedna za drugom pa cete u ovom pedesetoepizodnom vodicu za bolji zivot moci da uzivate kao u filmu.





























I dok ovo pisem u podlozi svira Monocle radio.
Full package. Uzivancija.



..................................................................

klik na slike za ostale GUYS' WEEK postove:








Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails