9. 2. 2012.

Quite Continental Charm School

Za Quite Continental blog i tumblr cula sam sa pocetkom nove sezone predavanja o stilu u skoli koja je nazvana Charm School. Zapravo, ono sto mi je skrenulo paznju jeste ova fotka:




Da se razumemo: ni trunku ne patim za pedesetim (gledala sam Mad Men, hello), ali ovo je something beyond i jako sam srecna sto sam tragom ove fotke dosla do ovog malog blaga. Skola stila, nesto nalik zenskom pandanu projekta Rules for My Unborn Son.





Mariah Kunkel, osnivac skole, svakog februara ce nas dan za danom castiti lekcijama iz stila. Ona, uz pomoc saradnika priredjuje lepe male price koje prate proizvodi i linkovi do njih. Sve kako treba. Sasvim logicno, zgodno, uredno i sadrzajno.





Arhiva koja ne zastareva:

FEBRUARY 2011



... a od danas se prikljucite ovoj besplatnoj online skoli koja je zavrsila sa trecinom predavanja za ovu godinu. Dosadasnje ovogodisnje lekcije:


FEBRUARY 2012


Za sad se sasvim slazem sa lekcijama. Ovogodisnje su mi zanimljivije i, cini mi se, cak i bitnije od proslogodisnjih. Pa i sama autorka kaze da su su se prethodne vise bavile spoljasnjoscu.

Eto, besplatna skola stila koju mozete da pratite svojim tempom.
Odoh da citam najnoviji clanak.


6 коментара:

  1. Ovo je tako dobra ideja.Idem da gledam jedno po jedno:)Hvala na info:)

    ОдговориИзбриши
  2. odmah sam kliknula na... tatttammmm... champagne! jer sam znala kakav če biti savijet;) absolutno neophodno imati u frižideru bocu šampanjca a ja dodajem, šampanjac može se piti u bilo koji sat dana;)
    fini post, da ne zaboravimo na male fine stvari

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман10.2.12. 15:34

    Wow! Thanks very much! I am glad you are enjoying Charm School!

    Best,
    Mariah

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank YOU Mariah for this wonderful project! Keep getting us more stylish and educated, charming and charmed!

      Избриши

Related Posts with Thumbnails