15. 2. 2012.

Hillier




Nakit koji pravi engleskinja Katie Hillier izvrsnog je kvaliteta i jedinstvenog duha. Ova devojka se nalazi medju 50 najuticajnijih britanskih dizajnera, a takav status je zasluzila sjajnim modnim dodacima koje je godinama pravila za Marca Jacobsa i Luellu, izmedju ostalih.


Sto se mene tice, samo ovaj Pretty Ring od rozog zlata bio bi dovoljan za danasnji post, ali ovaj tanani komad nije njen kljucni dosadasnji rad.





Katie Hillier svoj juvelirski izraz, koji predstavlja pod relativno svezom etiketom Hillier, opisuje kao luxury with a wink. Jos jedan opis savrseno pristaje ovom neopisivo sarmantnom nakitu. Decadent doodle menagerie. Njen signature piece je Bunny Paperclip Necklace.





Iz magicne detinjaste rock'n'roll princess kolekcije Paperclip koja se zacudjujuce lagano izborila za moju paznju u krcatom butiku Colette, ja sam se nekako posebno zakacila za pcelicu.





Evo i ostalih zivuljaka isavijanih od 18-okaratne zlatne zice, sa raznobojnim dijamantima koji cine njihove okice.







Zec je ipak u glavnoj ulozi ove jeseni i zime. U outline verziji ste ga upoznali, evo ga popunjenog, u formi prefine narukvice, pa mindjusica i par pristupacnijih ukrasa za kosu.









Znam! Volim ih zato sto me neodoljivo potsecaju na brosic, labuda sa svetlucavim okom koji sam od mladje tetke dobila za cetvrti rodjendan. Moje bizuterijsko blago. Hillier je prava evolucija te ideje, nesto sto bi mi danas pasalo kao saliveno.


2 коментара:

  1. slinim se kod Loewe sitnica:D
    a paperclipsi i animacije su male delizie

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. jeste, bas se osecam pocasceno just by looking. a uzivo su jos carobnije...

      Избриши

Related Posts with Thumbnails