25.12.2011.

Kyocera



Za aspiring foodies ili stare kulinarske kuke ‒ ultimativni poklon ove nove godine.




Udruzivanje Kyocera-Delimano-Mercator urodilo je ovim plodom. Japanski keramicki nozevi, specijalna serija za Delimano, po povlascenoj ceni za Merkator Hipermarket kupce. Sakupite dovoljno markica i dobicete ih u pola cene, ili ih kupite po punoj ceni, well worth it.




Sa njima je divota raditi. Laki kao pero, ostri kao zilet.



Ugodno oblikovani i stabilni u saci.




Jako lepi, kombinacija belog seciva i te neke divne boje rucke... Zapravo potseca me na Chanel Particuliere, ton koji je obelezio 2011.




A to belo secivo, prozirno i mutno... cudan oragnski osecaj, novootriven kuhinjski osecaj.




Dostupni u 4 velicine, prva koju smo testirali je Santoku, treci po velicini. Sada smo jedan Santoku pribavili za tatu, kulinarskog majstora, a nama je dopao saka jedan mali univerzalni Utility knife, drugi po velicini.


Ovako ce Santoku da radi u tatinim rukama:




To je bio samo prvi deo recepta Salad Nisoaz { PART 2, PART 3 } i samo jedan iz gomilice bozicnih recepata Gordona Remzija.


ODOH DA SLAJSUJEM!


8 коментара:

  1. Jos jedna interesantna tematska nedelja. :) Setila sam se jednog reklamnog slogana "Za nekoga sve, za svakog ponesto."
    p.s.
    Radujem putu u Pariz. :)

    ОдговориИзбриши
  2. nikako da se ulogujem da kazem koliko sam odusevljena tematikom&obradom :)
    ova nedelja mi je naj naj :)

    ОдговориИзбриши
  3. @anau
    jao i ja jedva cekam

    @Jelena K.
    e pa hvala ti mnogo!
    jeste, zacackala sam neku novu zicu blog izrazavanja... ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Idemo u Pariiiiissss?!?!
    Oui, oui, oui!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Pa, u glavi mi se vrti od lepota i različitosti na ovom blogu! Srećan puuuut!!!

    ОдговориИзбриши
  6. naša majstorica of cooking nama je danas spremila (uz malu pomoč elfova i unatoč, da ne slavimo božič, nego se sretne sva razširjena familija i nefamilija) salmone sa francuskom, namaz od oljki i namaz od tune, purica a la Jamie, pečenka a la Goran, knedle punjene pršutom i sirom u umaku od trevisana i crvenog luka, krumprič sa grezom a la Najđela, čoklat kejk sa vručim šumskim plodovima in pinapple torta, puuuno šampanjca i darova:D

    Ramsi ...ugrizni se;)

    ОдговориИзбриши
  7. @Iva
    sta srecan put, idete i vi! ;)

    @matilda
    oooo, ma divno!

    ОдговориИзбриши
  8. Joj, kako si ljubazna!:)
    1, 2, 3... Spremna!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails