4. 4. 2011.

New Life



Uskrs. Uskrsnuće kao novi život. Porodica. Dom. Dan i noć. Odlasci i dolasci. Smrt i život. NOVI ŽIVOT. To je tema moje liste želja priređene za aktuelnu, aprilsku Sensu.

Čiste kompozicije od elemenata koji su nam svima pri ruci. Okupane pozadinskim svetlom, skoro izgorele od bistrog jutarnjeg prolećnog svetla.




Vez ponovo big. Treba mi neki odevni komad sa ovakvim vezom. Još sam prošle godine kukala za onom H&M Garden kolekcijom. Mimo toga, ova strana priča o celebrity jajima, Kolumbu, Tesli, Faberže jajima. Istraživala sam malo, potsećala se i zabeležila ukratko.




Moja naredna životna faza mora da vrati i nešto ručnog rada. Boje su spremne, četke, japanski markeri i dalje čekaju k'o zapete puške. A kakvih sve akrilika na vodenoj bazi ima u ponudi... uf.




Osnovne crafty fore za jednostavno ulepšavanje Uskrsa. Divna boja ljuske jajeta dovoljan je ukras, ako mene pitate. Malene činijice za sosove, salatice, razne mini side dishes, pretvorite u gnezdašca uz pomoć nešto lepog papira, par slojeva, resice, zvezdice, textures and shades... Ma, divota očas posla.




I za kraj, malena staklena bočica Piranske soli, šolja na koral tufne doneta iz sela, figurica Marije Skoko. Savršena ispucala glazura u koju mogu da zurim satima. I magija čuvarkuće u novom držaču koji nam je ekipa iza onih divnih odelaca za uskršnja jaja pripremila za ovu godinu. Uz to, objašnjenje crvene boje čuvarkuće, nešto što sam tek sad naučila. Klik za zum, ili pročitajte u pravoj, papirnoj Sensi. Uveliko se šareni na kioscima.

11 коментара:

  1. Анониман4.4.11. 08:49

    Divota! Juce sam cvece stavila u staklenu ambalazu Heinz kecapa, a Bogdanove bockalice u teglu od Nutele! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nice! I sada me podseti' da skoknem po Sensu... :)))

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман4.4.11. 10:04

    citala i uzivala!:) bravo!:)

    ОдговориИзбриши
  4. korpice sa ukrsnim papirima su prilicno mocna caka a marija skoko je fenomenalna, gde ima jos da se uz'e? gde?
    :***

    ОдговориИзбриши
  5. secam se te h&m kolekcije i svih onih divnih stvari.....ah... sto se tice akrilnih boja, puna mi je kuca zbog mame i njenih zanimacija, najbolje su mi one americana, mada imaju jedne i u modelini koje su skroz guste i divne, narocito jedna zlatna :) bas su mi slatke ove korpice!

    ОдговориИзбриши
  6. thanks you guys, zasukali se rukavi, razmrdao se mozak.

    @jovana
    marija skoko nova izlozba ovog puta malih pisova za mesec dana u bgd-u pa ako svratis, vodim te.
    inace, komplet cine 3 ovakva ali razlicita puzavca i nevidjeno su kul. takoreci prekul.

    ОдговориИзбриши
  7. u, kak' krasno, pa to bi se moralo obići. dogovreno.

    ОдговориИзбриши
  8. vedro! ... nedostaje mi sad unapred uskrs kod kuce... i boje i atmosfera na fotkama su divne :)

    ОдговориИзбриши
  9. Jao mene takodje hvala to Easter ludilo... smishljam kako ih iscrtati vec sad... super inspiracija... ovaj typo fazon je sjajan...
    evo nekih mojih... nisu nesto, ali...

    http://frashionbymarina.blogspot.com/2010/04/srecan-uskrs-happy-easter.html

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails