02.04.2011.

Spring Clothes

To je to. Vreme je za definitivno odlaganje salova i kapa, zimskih jakni i vunenih pantalona. Ovaj vikend posluzice i za to. A sta ako vam se ne svidi ono sto vas je sacekalo u prolecnom sektoru u ormaru? Treba mi update, upgrade, nisam ni znala da sam se tokom ova dva hladna godisnja doba toliko promenila. Style wise, ne size wise. ;)
Svakako se secate Bengalskih tigrova od pre neki dan. Free People su me pocastili malinom na slagu na toj torti od fotki. Njihova kampanja za april zabelezila je i jednog malog belog tigra. Od sad ih pratim, svakog meseca novi style guide.

Onda jedan srodni filmic, uslikan jednako divno kao onaj u kome se Alexa Chung shvrckala za Madewell. Za ovim tenama nisam poblesavila kao za Madewellom, ali uzivam gledajuci ovaj buvljak chic klip again and again.

Finally, treci od tri (za ovakve postove tri mi je merka), modni dizajner cijim sam odecicama ovih dana opcinjena. Steven Alan.


2 коментара:

  1. Free People!Obozavam!Svakog meseca ceka novi lookbook da gledam slike, steta sto se placa...mislim vide se slike i to, al ja bih to kod sebe u velikoj rezoluciji :DDDD

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails