25. 5. 2012.

Maccessories pt.5

Photo: Adam Katz Sinding/Le 21ème Arrondissement, via Elle tumblr


Ako sebe pocastite iPad-om, pored njega samog trebace vam verovatno onaj default Apple-ov smart cover ili njegov drveni non-Apple burazer, a uz to, i par saveta za iPad pocetnike. A onda, treba vam i neki transportni dzep, chic odelce za novi chic gadget. I tu ste vec spucali citavo malo bogatstvo. Ali ajde de, smislite zasto sebe castite i bude vam lakse.

Svoju predugo tovarenu listu svodim na sleeve-ove koji su najduze opstali i delim je sa vama, zbrajajuci omiljene dzepove u tri foldera: Chic, Soft i Bookish.

CHIC
Krecem od ovih najbrojnijih. Ovih divljackih, koznih pantalona za iPad, tako bezobrazno chic, fashionesque. Londonski Capulet je napravio proper tasnicu za ipad {£240.00}...




... a Valentino ovu sjajnu, lakovanu {£175}.


Bottega Veneta i njihov divni preplet, njima tako svojstven, u formi za iPad kostaju $630.




Tu je i taj Oscar de la Renta {$290} koji nosi neku retro glam caroliju...


iz te porodice je i ovaj Kate Spade crvendac {$70} sa velikim crnim tufnama na belom iznutra, on nije od koze i dodatno volim ga zbog toga.


a od tih koznih ooomiljeni mi je Alaïa Laser-cut two-tone leather iPad case {£400}. Uzgred, i onaj gorgeous sleeve sa uvodne fotke je takodje Alaïa.




SOFT
Ovaj je pametan. tapaciran a od papira, spreman da po njemu zvrljate ili, mekse receno, da ga customizujete. Otporan za cepanje a biorazgradiv, Papernomad je dobitnik ovogodisnje Red Dot Design nagrade.


Vas je dvoje, iPad jedan, te vam treba unisex sleeve? Favorit dolazi iz Côte&Ciel {$45}.


Verovatno graficki najupecatljiviji je ovaj koji su Eley Kishimoto dizanirali za InCase {$50}.



Oooomiljeni najomiljeniji EVER - Marc by Marc Jacobs Stardust Logo Neoprene Tablet Case u baaaajnim bojama.



Pisljivih $58 ako ste zaljubljeni u ovaj tablet case i planirate ga za seriozno rabljenje. Te luuude boje ili mozda basics trio bez crvena plava? Uh uh kako odabrati...


BOOKISH
Za one koji se trude da u svom nuzno elektronskom zivotu sacuvaju papir i tako naprave ultimativnu kombinaciju razlicito taktilnog, nekoliko omiljenih korica za iPad. Prvo, jedna koja se na mojim listama drzi citavu vecnost, BookBook sada i u verziji za iPad! {$70}


Drugi, by Dunhill, cena nepoznata...



I, za kraj, osnova svih osnova, Moleskine za iPad sa blokom, pravim, oldschool, papirnim, na drugom kraju otvorene knjige. Zvanicno ime Moleskine Folio Digital Tablet Cover, cena $85. To moze biti simpa.



I sada mi recite:
KAKO IZABRATI?

9 коментара:

  1. Već si se izjasnila da ti je Marc Jacobs omiljeni. :)
    Moji favoriti su Kate Spade za recimo svakodnevnu varijantu, casual, a Capulet kad bih zelela da budem elegantna od glave do pete preko IPad-a.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. marc mi je super zato sto je fashion a nije kozni i - ne kosta vise od ipada samog ;) a, da, i prepun je slova! :]

      Избриши
  2. Absolutno bi ovo nosila kao tašku.
    Capulet mentu na sorbet haljinu i popodnevni aperitiv a soft Alaia par sati prije za dopodnevni brunch uz zelenu vestu. Normalno, sve bi se to zbivalo u nekom prekrasnom gradu, kao recimo...mmmmh, ajde neka bude San Sebastian! Jer bi onda mogla i zavezati maramu zbog vetra (a marama bi bila big verzija P.J. pavo zeleni zig-zag).
    Evo kako sam sve to fino zamislila:D
    eh, kod tebe se zbilja osečam ka Alica

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. pa da, sve ove chic fotke sa fashion weekova imaju ipad sleevove kao ultimativne fashion detalje.
      i, da, bajno idu iz marame, p.j. ili hermes, sve se uklapa ovih dana ;}

      Избриши
  3. Large the subscribers depend you have, maximum popular you are. To get one thousand Free subscribers SignUp at ytbpals.Com and without spending a dime YouTube subscribers and study fixes of pii errors of outlook om [pii_email_37f47c404649338129d6] take a look at right here now

    ОдговориИзбриши
  4. Explore contemporary information articles on Askcoran now and get sharp your technical facts now via visting following hyperlinks

    ОдговориИзбриши
  5. Grab modern statistics approximately Sosoment on following articles, go to now Sosoment and
    Sosoment and
    Sosoment and
    Sosoment and
    Sosoment

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails