2. 5. 2012.



Do sad ste sigurno vec negde culi da je Maj Mesec Matematike. Zato citavog maja, podrzavajuci ovu akciju Centra za promociju nauke, koristim njihov background, duboko plava sa crnom, belom i rozom, ronjanje kroz mozgajuce dubine.





Taj Centar za promociju nauke radi odlican posao. Vec sam vam ih pominjala. Ovog puta, ovu lepu ideju su preuzeli od Nemaca i spakovali je za nas. Pregrst programa, izlozbi, predavanja, za male i velike, uzivancija.




Meni, detetu elektroinzenjera i fizikohemicara, oduvek je jasno da sa prirodnim naukama zivimo svaki dan. Tako je ova manifestacija za mene prava uzivancija, pa makar ne obisla ni jedan od sjajnih sadrzaja koji nam CPN tokom maja poklanja. Dovoljno je da bazate kroz M³ sajt. Ovaj sajt nije samo informativan, vec su sve te efektno spakovane cinjenice vizuleno oblikovane na pregledan nacin u zabavnu i dovoljno ozbiljnu celinu. Vesto struktuiran i umesno dizajniran. Celu ekipu kojoj ovim postom tapsem pronadjite ovde.





Diiivan kolor kod, sajt dizajniran bas u duhu veba, retko lep u nasim okvirima, sve slozeno citkom cirilicom, OCR u svoj svojoj funkcionalnoj lepoti!





Uvodni tekst dace vam osnovne informacije, tu je uredno spakovan press materijal, saznacete osnovno o svakom programu pojedinacno, a tu vam je i katalog.

Ma, sve bas kako treba. Bravo CPN!

7 коментара:

  1. Анониман2.5.12. 12:18

    http://www.youtube.com/watch?v=8t4VoYqWQ98

    ОдговориИзбриши
  2. i ovo ima neke veze sa matematikom, zar ne?
    1 torba, 3 različite ručke, 25 boja itd...
    coming soon http://fullspot.fr/index.php?route=product/category&path=67

    ОдговориИзбриши
  3. janice, znas li da je urednik izlozbi "maj mesec matematike" Lale iz naseg odeljenja ?!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails