18.11.2010.

Mary&MattJohnny&Mary, Matt&Nat, Mary&Matt. Kljucna kombinacija ovog puta je poslednja u nizu, ona koja nije ni par iz pesme, ni onaj koji pravi torbe. Mary&Matt prave cokolade koje su u mojih top 5 na planeti Zemlji, pa mozda cak i u Univerzumu.Njihove cokolade se zovu Chocolate Editions i sve u vezi sa njima je tako njujorski kul. Odabir ukusa, obim palete proizvoda, izgled tabli, pakovanja. Kad samo pomislim da cokolade izradju i po narudzbini, za spec prilike, samo krenu da mi naviru ideje. Kako bi izgledao kroj po mojoj meri.

Krenuli smo sa NEAPOLETAN magijom (a koliko obozavam tu kombinaciju vec sam pisala i dodelila joj paletu, now also available via kuler), a nastavljamo belom cokoladom sa prirodnim ukusom mandarine. Ova ispod nje, svetlija, je obicna bela cokolada, a straftasta je kombo crne i mandarine.
A onda idu drugacije strafte, horizontalne, vertikalne, a cokolade, crna, crna sa solju, pa kombinacja sa jagodom...... karamela, mlecna, valerska od mlecne do bele.Ovo ne mozete da ne volite:

A onda nesto jednako jednostavno i vickasto:Ako ste se i vi zaljubili u njihov cokoladni izraz, volecete i ovu svezu reklamu:

2 коментара:

Related Posts with Thumbnails