14. 11. 2010.
With cherry on top
Čim padne temperatura, srce ište kesten. There's a new thing in town. Kesten pire sa višnjom.
Znala sam da ce biti pun pogodak i kad sam samo pogledala pakovanje koje mi nije dovoljno dobro objasnilo sta me zapravo unutra ceka. U prvi mah pomislim - redizajnirali su postojece pakovanje kesten pirea? A onda procitam - kesten i visnja... to mora da je mmmmmm... Tako i bi.
Stvari stoje ovako. Sacekace vas pet brezuljaka kesten pirea koji vire iz visnjastog sirup sosa. Centralno, kolicinica puzica narendane cokolade. A kad zagrabite - poznata tekstura kestena udruzena sa krckavim coko puzicima i kiselkasto slatkim prelivom od visnje... m.lj.a.c.
Sa sledecim zalogajem vec cete zagrabiti do dna, a tamo vas, ispod debelog sloja kestena ceka i ono sto vam je mozda nedostajalo kada ste kutijicu otvorili - slag. Kolicinski prava mera, a mlecni dodatak upotpunjuje prethodni zalogaj.
Ja sam vec navucena sto i vama toplo preporucujem.
................................................
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
ko fotkao? pohvale. Izgleda mmmmm, lepshe nego u frizideru... probacu ga saaad...
ОдговориИзбришиchula hvalospeve, naoshtrila se, spremila veliku kashiku.. kad ono.
ОдговориИзбришиmeni je onako...
ali slike su divne, prosto pozelim da mu dam drugu shansu :D
@Marina+@Jelena fotkala ja of kors. probaj pa pisi da lupamo recke na moju il na Jeleninu stranu. Eh sto su ti ukusi :)
ОдговориИзбришиHoćem. Kao što rekoh klap_klap za fotose...
ОдговориИзбриши