04.11.2010.

Rifle Paper Co.Na dnevnom nivou pratim razne crafty izvore informacija, i ovih dana zakljucujem da su svi uveliko spremni za praznike.

Kalendari, cestitke, posteri, omotni papiri, praznicni brojevi casopisa... Sve je odstampano, upakovano, na policama real life i virtuelnih prodavnica.

Jedan od tih praznicnih magazina je i svezi broj casopisa Gifted. Listajte ga slobodno, lagano, uz jutarnji caj/kafu OVDE. Cirka 223 strane!Ono sto je sjajno kod ovih elektronskih samizdata je to sto ne mora da se stedi prostor. Tako je ovaj casopis sav lezeran, svetao, nije prenatrpan i zagusen. Prelaman tako da bude zgodan upravo za ekranski prikaz, citanje ide kao po loju. Kljucni clanak Gifted magazina za mene je storija o studiju Rifle Paper Co.Odavno sam pisala o Ani Bond koja je mozak operacije. I dalje sam odusevljena njenom ilustratorskim senzibilitetom. Novosti u Rifle Paper Co. su ocaravajuce, a bozicna i svaka druga sezona - brilijantna. Gomila veselih i minuciozno osmisljenih, dizajniranih i izradjenih paper goods bacice vas na muke, jer u njihovoj prodavnici izabrati nije lako.

Ovi angeli dobijaju paletu (available for you at KULER)A i medju nesezonskim stvarima naci cete previse lepih stvari. Thank You cards (to kod nas ni ne postoji), pozivnice za vencanja, unikatni monogrami na poslovnim papirima... Deluje kao idealan posao.1 коментар:

  1. http://blogcdn.flowtown.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/ft-geek-10-20-1.jpg :)))

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails