4. 11. 2010.

Rifle Paper Co.



Na dnevnom nivou pratim razne crafty izvore informacija, i ovih dana zakljucujem da su svi uveliko spremni za praznike.

Kalendari, cestitke, posteri, omotni papiri, praznicni brojevi casopisa... Sve je odstampano, upakovano, na policama real life i virtuelnih prodavnica.

Jedan od tih praznicnih magazina je i svezi broj casopisa Gifted. Listajte ga slobodno, lagano, uz jutarnji caj/kafu OVDE. Cirka 223 strane!



Ono sto je sjajno kod ovih elektronskih samizdata je to sto ne mora da se stedi prostor. Tako je ovaj casopis sav lezeran, svetao, nije prenatrpan i zagusen. Prelaman tako da bude zgodan upravo za ekranski prikaz, citanje ide kao po loju. Kljucni clanak Gifted magazina za mene je storija o studiju Rifle Paper Co.







Odavno sam pisala o Ani Bond koja je mozak operacije. I dalje sam odusevljena njenom ilustratorskim senzibilitetom. Novosti u Rifle Paper Co. su ocaravajuce, a bozicna i svaka druga sezona - brilijantna. Gomila veselih i minuciozno osmisljenih, dizajniranih i izradjenih paper goods bacice vas na muke, jer u njihovoj prodavnici izabrati nije lako.





Ovi angeli dobijaju paletu (available for you at KULER)



A i medju nesezonskim stvarima naci cete previse lepih stvari. Thank You cards (to kod nas ni ne postoji), pozivnice za vencanja, unikatni monogrami na poslovnim papirima... Deluje kao idealan posao.







1 коментар:

Related Posts with Thumbnails