3. 7. 2010.

♥ ♥ ♥ Ljubav i moda ♥ ♥ ♥


pic via jutarnji.hr

Ljubav i moda buzz u zraku. To jedan od mojih all time fav filmova za zimski i svaki drugi bioskop. Krecemo sa temom, omiljeni Djuza Stojiljkovic:


Kinoteka je restaurirala film u cast proslave 50 godina od nastanka ovog filma i izgleda cemo tako ulickanog uskoro moci da ga kupimo na dvd-ju. Prica na Jutarnjem dosta mi je otkrila o blesavoj pozadini i istorijskom aspektu, ali bilo kakva stroga kritika ovog filma kao nekog kinematografskog flopa kod mene jednostavno ne radi. Ljubav i moda je jedan od onih filmova od kojih ni ne trazis takvu tezinu, oni isijavaju ocaravajucom magijom koja razoruzava.

Vespa, letenje na Beogradom, revija na brodu... Upravniche, ko bi rek'o da je nasa Desa ovako zgodna!


2 pics via skyscrapercity

Desa je naravno Desanka Loncar, zove se bas kao devojacki moja mama. Celog zivota mi pricaju da mi je Beba Loncar mi je navodno neka dalja baka, a meni je i dalje super kul da u to verujem... Very chic chick. Bardo akcija.




Povrh svega, ovaj revival filma Ljubav i moda za mene kao da je i potsecanje na Predraga Ivanovica ciji je vokalni ansambl divna pratnja i treperava sanjalacka podloga za ovaj dragi dragi film:



5 коментара:

  1. Jedno ogromno HVALA za ovaj diiiiivan post! Raznežio me je skroz :)

    ОдговориИзбриши
  2. uvek me strecne i otopi kada mi stigne u inbox informacija da mi je Desanka ostavila komentar... i to se obavezno desi uz nekako kljucne postove *!*

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Sada mi hitno treba taj film! Kdje da ga downloadam? :D

    ОдговориИзбриши
  4. auu, stvarno ne znam. ja cu kao pravi streber da sacekam i kupim zvanicni dvd. kao sa muzikom, nadjem na netu, preslusam i ako mi se zakaci za uvo - kupim original da nagradim i podrzim autora (kao da pare idu njemu...) ;p

    ОдговориИзбриши
  5. :)))

    Osećanje je obostrano kad god ugledam na ovim stranicama POSEBAN post :)!

    Nešto što podseća na ta vremena

    http://www.youtube.com/watch?v=rGvuGHJEfio

    \o/\o/\o/

    Ogroman pozdrav

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails