14. 7. 2010.

Perfect Imperfect Eley Kishimoto

eley kishimoto rtw fall 2010

Mark Eley i Wakako Kishimoto uporno razbucavaju moje ustaljene modne putanje na poseban, suptilan i istovremeno snazan nacin. Njihove kolekcije, šare i krojevi nisu House of Gaga krejzi, oni su graficki jaki, likovno eksperimentalni, celoviti i dosledni, napredni i razvojni. Perfect match je Feist, pa klik na play pa idemo dalje.



Ja ih obozavam. I njihove lejere, divne kombinacije boja i materijala, upliv Japana, evidentno manuelno u svemu sto rade, uzivanje i njihovu posebnu kombinaciju zadovoljstva, mirnoce i razdraganosti.






Ready-To-Wear kolekcija za ovu jesen prezentovana nam je na poseban nacin. Fotke su nadgradjene, oplemenjene. Pozadine premalane, a lica dokolorisana kao sto se radilo na crno belim fotkama. Mnogo vise arty i u skladu sa ovim trenutkom, lezernije i ekpresivnije. Dobijena celina je izmedju hiperrealnog crteza i fotografije u kombinaciji za akvarelom, gvasem i nekakvom lazurnom temperom. Kakvo osvezenje u obilju super crisp fashion fotki sa jedne i poplavi hipsterskih "neispravnih" sentimentalnih prikaza off kreatora.



eley kishimoto rtw fall 2010

Plus jedne stare sandale za koje bih trenutno ubila...

eley kishimoto rtw fall 2010

Povrh svega, u seriji eksperimentalnih izdanja singapurske izdavacke kuce, izasao je najnoviji broj - Werk broj 17 je njihov.

eley kishimoto rtw fall 2010











Kombinacija tekstila i papira, njihovih licnih fotki i medjusobni mini intervjui, sta ih pokrece i kako izgleda njihov stvaralacki proces... Eley Kishimoto pršte od inspirativnosti!

collection pics via NYMag, Werk book pics via CreativeReview

1 коментар:

  1. Анониман14.7.10. 14:40

    divna kolekcia, pogotovo zadnje psychadelic haljine!

    fashionableroad.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails