19.07.2010.

iida Light PoolPre par dana predstavljeni su ovogodisnji koncept telefoni kreirani u okviru mog omiljenog projekta iida.

Ovog puta tri nova modela od kojih je najsmisleniji i najupotrebljiviji ovaj. Zove se Light Pool.Dostupni u tri boje, svetlucaju uz muziku u raznobojnim led diodama ispod mlecnog providnog oklopa od jednakostranicnih trouglova stopljenih u jedinstvenu formu sistemom koji, narocito sa crnim "fugnama", lici na vitraz. Nova religioznost. Bice o tome i sutra price.
Promo spotic i numera starring japanski girly bend Perfume. Ne preludo i mega fab, samo da vidite kako se zapravo softly mrdaju ta svetlanca.

Najelegantniji punjac na svetu, beli box u kom vas Light Pool lezi oporavljajuci se... Kao neko Apple pakovanje koje ima dodatnu trajnu upotrebnu vrednost (cuvanje raznih gluposti u Apple product kutiji samo zato sto vam je zao da je bacite jer je prelepa, ne cini tu kutiju objektom sa osmisljenom produzenom upotrebnom vrednoscu, prim. aut.).

... i slatkis, moj novi favorit, tik uz razlistali zeleni Midori punjac. Biscuitta, punjac-kolac..............................................................................................

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails