03.07.2010.

Gourmet & Mikkel VangGourmet community na sve strane trubi o Gourmet Live aplikaciji za iPad.
Ovo je zapravo arhiva kultnog kulinarskog Gourmet magazina (discontinued oktobra 2009) i ma koliko zajednica neobozavala povampirenja, svi se slazu da ce biti sretni da sve te brilijantne clanke, recepte i fotke imaju prikupljene na jednom handy digitalnom mestu. (Refinery29, the kitchn, AllThingsDigital)GourmetLive sprema se da u poslednjem kvartalu ove godine zablista in a rich visual layout. Evo najave:Krenem da cackam po Gourmet mrezi i naidjem na cudesnog fotografa koji direkt upada u top 5 mojih food/lifestyle fotografa. MIKKEL VANG.
Njegov portfolio sajt sa divnom teget podlogom i markicom koja nosi diskretno knjizno malo slovo "m" deluje nekako elegantno maritimno. Tu sam pronasla pregrst neverovatnih fotki hrane, ali i ljudi, prirode...
enterijera - arhitekture, i svih njihovih kombinacija. U svemu ima svoj prepoznatljiv ton i u svemu je vrlo konkretan i brilijantan.
Tek kada sam zabasala u njegovu arhivu shvatila sam da je novi ulickani porftolio samo najstroziji odabir ili presek novijih projekata, a da ni staro uopste nije sa bacanje. Naprotiv. Kvalitet i kvantitet. Kazem vam, top 5. Mozda cak i No.1, kad malo bolje razmislim.


2 коментара:

Related Posts with Thumbnails