Moram da redukujem ugljene hidrate, a kako to vec biva, moranje, ma koliko razum govorio da je za nase dobro, u pocetku bude patnja.
Tako sada krejvujem nad ovom multijezicnom krompirskom simfonijom.
Jedna heart warming gusta kremasta corba...
... pa malo pretskolskog zezanja sa pecatima od krompira
pa musaka, a vi ne znate kakvu musaku sa belim pilecim mesom pravi moj tata...
pa fritice od rendanih krompira i nesto sa pecurkama on the side
pa slovna radionica koja je zacinila ovu krompir pricu do obozavanja
neko gala kartoffel jelo
i krtola u odelu vocne salate
nesto jako elegans
i nesto za prozdiranje. tako nesto je u prvoj epizodi pravila Miss Dahl. Krompir, losos i nekakav homemade tartar sos. uf uf.
concept, prints and styling : dietlind wolf
photos : ulrike holsten
photoassistent : maryam schindler
food : juergen buengener and michael johannes wolken
in print : essen und trinken issue 10/2011
-------------------------- ✤ --------------------------
OSTALI FOOD WEEK POSTOVI:
✤
roost
roost
-------------------------- ✤ --------------------------
njamii :-))
ОдговориИзбришиBez Njega ne bi moglo biti food sedmice, <Najbolji (i kad je sam ili u društvo), On koji je spasio Europu od glada;D The King!
ОдговориИзбришиA u ovom editorialu je i glamurozan;)
A izgleda, da su tate najbolji majstori i kod krumpira, moj je specialist za "normalnu" grčku musaku, bolju od onih koje sam dole jela...a njbolje sam u svom životu jela baš na helenskim otocima.
Mmmm volim krompir:)
ОдговориИзбришиovi tejsti krumpirasti recepti absolutno zaslužuju ov stajliš beležnicu:
ОдговориИзбришиhttp://www.etsy.com/listing/81773628/recipe-journalfood-diary-taste-of-food?ref=v1_other_2
krompirici,mmm,svasta moze sa njima.i da se jede i da se igra:)
ОдговориИзбришиeto, popadasmo na lepi jednostavni krompir.
ОдговориИзбриши:D