2. 10. 2011.

Kartoffel



Moram da redukujem ugljene hidrate, a kako to vec biva, moranje, ma koliko razum govorio da je za nase dobro, u pocetku bude patnja.


Tako sada krejvujem nad ovom multijezicnom krompirskom simfonijom.


Jedna heart warming gusta kremasta corba...



... pa malo pretskolskog zezanja sa pecatima od krompira


pa musaka, a vi ne znate kakvu musaku sa belim pilecim mesom pravi moj tata...


pa fritice od rendanih krompira i nesto sa pecurkama on the side


pa slovna radionica koja je zacinila ovu krompir pricu do obozavanja


neko gala kartoffel jelo


i krtola u odelu vocne salate


nesto jako elegans


i nesto za prozdiranje. tako nesto je u prvoj epizodi pravila Miss Dahl. Krompir, losos i nekakav homemade tartar sos. uf uf.



concept, prints and styling : dietlind wolf
photos : ulrike holsten
photoassistent : maryam schindler
food : juergen buengener and michael johannes wolken



-------------------------- --------------------------

OSTALI FOOD WEEK POSTOVI:

 





roost









-------------------------- --------------------------

6 коментара:

  1. Bez Njega ne bi moglo biti food sedmice, <Najbolji (i kad je sam ili u društvo), On koji je spasio Europu od glada;D The King!
    A u ovom editorialu je i glamurozan;)

    A izgleda, da su tate najbolji majstori i kod krumpira, moj je specialist za "normalnu" grčku musaku, bolju od onih koje sam dole jela...a njbolje sam u svom životu jela baš na helenskim otocima.

    ОдговориИзбриши
  2. ovi tejsti krumpirasti recepti absolutno zaslužuju ov stajliš beležnicu:
    http://www.etsy.com/listing/81773628/recipe-journalfood-diary-taste-of-food?ref=v1_other_2

    ОдговориИзбриши
  3. krompirici,mmm,svasta moze sa njima.i da se jede i da se igra:)

    ОдговориИзбриши
  4. eto, popadasmo na lepi jednostavni krompir.
    :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails