Geometry of Pasta je svojevrsna enciklopedija i knjiga recepata koju su udruzenim snagama iznedrili chef londonskog restorana Bocca di Lupo Jacob Kenedy i Caz Hildebrand, jedan od tri master mozga studija here.
fotka sa imprint-a, procitajte tamo i intervju sa njima dvoma
Da je zamislite u rukama, knjiga je otprilike A5 formata (mala sveska)...
... i ima dust jacket. kako se to kod nas zove... znate, ona zastitna korica od papira?
Uglavnom, kada razmotate dust jacket dobijate pregled obradjenih oblika testenine, u prirodnoj velicini. Bocni pogled i presek, sve crtala Lisa Vandy. Ista tabela i online, svaki oblik vodi na opis testenine. Jednako minuciozno i cisto izveden sajt, bravo here design.
Forzac - san. Presek neke paste nalih spagetima slozen u grid.
Pa onda povez. Cak je i platno koje uvezuje knjizni blok crno-belo.
A onda ta crno bela graficko matematicka kombinatorika dovedena do krajnjih granica. Pasta piktogrami.
A evo i jednog mrdajuceg how to:
Kupite ovu dizajnersko kulinarsku divotu na Amazonu za pisljivih $16.42 a prepredenjaci su napravili i pripadajucu kuhinjsku krpu.
I jos, nije li divno kako izraz potseca na naslovnu stranu Stile Industria magazina broj 33 iz '61! Italija, pasta, dizajn, to je to.
Nista, zasucite rukave i zaradite posteno svoje ugljene hidrate. Ulovljena riba, odgajeni paradajz pa i pasta napravljena from scratch imaju milijadu puta bolji ukus! Evo pasta predloga - cappelletti sa rikotom i pinjolimmmma.
-------------------------- ✤ --------------------------
OSTALI FOOD WEEK POSTOVI:
✤
roost
roost
-------------------------- ✤ --------------------------
Pasta i grafika, neobičajna kombinacija i sakrosanta istina, nija svaka pašta za bilokoji sos...u stvari, zakonitosti fine paste su utvrđeni več davno in nema tu puno eksperimentiranja i filozofiranja.
ОдговориИзбришиTeško, teško, ma u stvari, ne bi kupila takvu crno-belu-grafičku kuharicu ...ok, da sam arhitektica iz Antwerpna, onda bi...ali ideja ofunkcionalnom obliku je perfektna!
teorija u praksi,
ОдговориИзбришиposeban je ovo poduhvat.