BACKGROUND BY Fuzzco™

25.09.2011.

ITALY: Love It or Leave ItI za kraj ovih izmisljenih italijanskih putasestvija - ovo. Danas bih gledala film ITALY: Love It or Leave It. Ova dvojica su mi nekako kao italijanski Bret i Jemaine. You know, moji omiljeni FOTC. Ok, nije u pitanju humoristicka serija, vec dokumentarac {ili docu-trip, kako bi oni to na zvanicnom sajtu rekli}, but you catch the drift.

..........................................................................

7 коментара:

  1. Točno, točno tako je Belli Itali, jedino što je jako teško u zadnjih par godina osredotočiti se na Beauty of Italy jer se i Ona uništva, zanemaruje, eksploatira ... no love, no care.
    Ali ako preklopim na malo svetliju stranu talijanske mentalitete, Italija je svugdje kde su Italijani...a oni su zbilju svugde i uvek je sa njima njihova pričljivost, nonšalantnost, drečavost i šta mogu...simpatičnost;P
    Jao tek da vidite njihovu TV! Ajme, Ajme....
    Perpect Little Movie.
    Asko čete imati priliku pogledajte si /nagrađeni/ film Terraferma...

    ОдговориИзбриши
  2. Trebala si da nazoves ovu nedelju nedelja putovanja!Upropasti me ti.:)
    Kako cu da podnesem Beograd narednih dana:)

    ОдговориИзбриши
  3. @matilda
    "saobracajna pravila su otvoreni za tumacenje, to su vise predlozi za ponasanje" - love it!

    @sugarhoneybaby
    imas pravo! nije bilo planirano :p

    ОдговориИзбриши
  4. Ako vidiš da stoji auto usred razkršča i stoji i stoji, garantujem, da je registracija italijasnka i da unutra trojica glasno razmišlja koja je prava smer (unatoč tabli koja je usmeravala 20 m prije)...ovo nije karikirano:D
    Strašni su!

    ОдговориИзбриши
  5. Malo me podseca ideja na "Dugo putovanje kroz istoriju, historiju i povijest" sa Miljenkom Jergovicem i Markom Vidojkovicem.

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails