06.10.2011.

Oysho x AdidasZa Adidas rade neki ljudi koji mu pametno kroje putanju. Posle dugogodisnje saradnje sa Stelom Mekartni poceli su da se druze sa jos jednom meni dragom kucom.
Sa ovom kolekcijom i kampanjom koja je prati nisam se prvi put srela u virtuelnom vec u fizickom svetu. U uglu sarene Oysho radnje u Uscu, izborila se za moju paznju. Pametno osmisljena lepo dizajnirana mala kolekcija. Divan kolor  kod, Oysho style, cak potseca i na Stelu za Adidas.
Fotke adekvatno divne, crno u glavnoj roli, meka bez i golubije sive, tri zlatne strafte na belim i crnim patikama. Love it.
Sportish kupaci kostimi i ta matirano zlatna jaknica... Dacete mi.


Uzgred, jel je to Oysho promenio svoj ambigram logo ili je ovaj all caps knjizni font samo vizual ove Gym kolekcije?

6 коментара:

 1. i za moju paznju su se izborili u istoj toj radnji u Uscu i dopalo mi se ono sto sam videla a patike su posle sa mnom kuci :-)))) mada ne bunim se za jos koji komad :-)

  ОдговориИзбриши
 2. Na tvoje pitanje sa kraja nemam odgovor ali znam na sve ostalo "spakujete, uzimam, hvala".

  ОдговориИзбриши
 3. Анониман6.10.11. 20:00

  Stella je napravila preokret u mnogočemu: sportska odeča koja je dobila oznaku fashion , H&M kapusla, jedina koja je za mene vredna napomene, njeno stoično stalište o neupotrebi krza i kože u biznisu - i to dokazuje u praksi, njena radna politika u firmi (radno vreme za majke etc)...mah, Stella je Zakon i predlažem je za Mionistricu za Upotrebo i Lepo;)
  Ovo je fini nastavk trenda,kojeg je Adidas prepoznao...pa najbolje da nije;)

  matilda

  ОдговориИзбриши
 4. to mu dodje kao poslednji pasus clanka. neki koji je nedostajao. ;)

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails