29.10.2011.

Air VaseNajvece papirne carolije ipak pripadaju Japancima.


Danas - Air Vase. Jos jedan neobicno jednostavan papirni koncept koji zivot cini lepsim. Kreirali su ga tokijski Torafu Architects.
List papira isecen u krug i izrezbaren tako da se razvaci u mrezu koja moze da se modeluje u tanjire, cinije, vaze. Kada su njegove dve strane razlicito obojene dozovljava dodatno igranje, kao ova plavo + fluo zuta verzija.

Nezne ali otporne obloge za tanjirice, case, vaze, dekor za flasu, kao ethereal ukrasno pakovanje.


Posebne serije, sa metalasto srebrnim i zlatnim printom, pa zift crne, ozbiljne i elegantne. Ipak, cisto bele, obicne najobicnije bice podloga za najlepsu zabavu.
Najlepse od ovih rucno stampanih igrarija pronasla sam OVDE.


 


I ko ce da ceka Paper Week 2 da bi predstavio drugu malu divotu iz Torafu Architects studija. Njihov Tapehook:


3 коментара:

 1. ah, ovi Japanci, vljda najbolje ideje nastaju kad ti mozag stalno radi a ne ove naše dugačke sieste;)
  Vaze su krasne i Ana od Fensismeni kupila ju je ovde http://www.rossanaorlandi.com/ (ja bi tom storu rekla milanski Merci) i predstavila ovde http://blog.fensismensi.com/?p=8040- .I ako imate na travel listi Milano, obavezno pogledajte njenu 6 dnevnu reportažu (septembar 2011). Krasan mini vodič po dizajnersko-life style Milanu.
  Jana, oprosti ako tako uzurpiram tvoj blog ali znam, da če ti se (vam)sviđati. I kako smo več kod papira, zadnja vest iz divnog paper worlda: projekt Un mondo di carta (svet papira)kreatvne mladeži iz Accademie delle Belle arti di Firenze završio je u knjigi (izdavač Skira)i
  kako su napisali u talijanskom izdanju Elle: zbirka 100 fashion-ekoloških ideja ... a moja želja iz Etsyja je ovaj žuti luster http://www.etsy.com/shop/seequin

  hvala, to bi bilo sve:D

  ОдговориИзбриши
 2. eto, dragi posetioci, bio je to post scriptum nase drage saradnice iz Slovenije kojoj se jos jednom od srca zahvaljujemo ;)

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails