29. 9. 2010.

Paper Jems



Pre neki dan smo se kod Jelene na blogu dobacivale konstatujuci kako su cesto od budzeta vazniji ideja i entuzijazam.

Iako prebogati, Japanci se ne razmecu novcem i pucaju od ideja. Imaju budzet ali najcesce ne igraju iskljucivo na tu kartu. Najnoviji dodatak arsenalu divotica od kojih sam ranje pisala o onim blokcicima u obliku jabuke i kruske (koji se od nedavno mogu kupiti u DeltaCity-ju), je ova novogodisnja cestitka u vidu papirnog nakita.

Zapravo, ovaj papirni nakit napravljen je jos 2007, ali shodno aktuelnim fashion tendencijama sa privremenim tetovazama i papirnim kosama, u ovom trenutku japanska iskrica dosla do nas.





Savrseno jednostavno, dvodimenzionalno, a zivo, duhovito i efektno. U kovertici dobijate narukvicu i ogrlicu. Fin minuciozni crtez, cini mi se grafitnom olovkom, odstampan na svetlucavom kartonu i secen stancnama u forme od po par dijamanata koji se medjusobno povezuju ovim obicnim metalnim rupicama koje omogucavaju ovom nakitu da se pokrece.







via OhJoy!
............................

3 коментара:

  1. o da! bravo za primer
    i gde se to u delti mogu kupiti jabuke&krushke, prichaj. ne znam. a zelim ih :)

    ОдговориИзбриши
  2. u delti, u prizemlju, jedna od onih ostrvaca prodavnica u hodniku, prodaju samo takve dzidzabidze. cini mi se da je tamo negde kod sephore ali nisam sigurna, orjentacija mi je bedna.

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails