BACKGROUND BY Fuzzco™

22.09.2010.

Sweet Paul

sweet paul fall 2010

Bilo je dovoljno da mi u jutarnje novine zvane Google Reader doleti ova naslovna da bi mi bilo savrseno jasno da sam one click away od neceg mnooogo lepog.

A onda se ispostavilo da ne samo da je lepo, nego je i pozamasno, novo i besplatno! Zvuci previse dobro da bi bilo istinito?

109 strana jesenjeg izdanja casopisa Sweet Paul vrvi od prelepih fotki i zanimljivih recepata. Ovo je drugi broj i pored toga sto ga za $21 mozete kupiti u papirnoj verziji, pdf mozete skinuti za dz. Ceo celcijat, sa svim poglavljima, fotkama i receptima. Nisu samo sample pages kao kod Jamie magazina, nista cenzura, nista dodjite i kupite ostatak. Minimalno reklama, uzivajte dok je jos relativno nepoznat.

Glavni i odgovorni entuzijasta iza ovog pothvata je Paul Lowe. Ne Rob Lowe, Paul Lowe. Kratki uvodnik zavrsava sa preslatkim potpisom i porukicom - Stay sweet! Da bacimo pogled na nekoliko strana:

sweet paul fall 2010

sweet paul fall 2010

Kakve kolor kombinacije, kakav vazdusasti prelom. Duboko sivo-plave sa bebi rozom, pa siva i crvena...

sweet paul fall 2010





... pa cudesni blok o jelima sa raznim pecurkama, ususkan i topao kao ona moja omiljena francuska knjiga...



sweet paul fall 2010





Storija nazvana One Pot Wonders... Kad se vratim kuci spremam nesto od one merkatorske manestra mesavine...



sweet paul fall 2010

A onda kompot od jabuka sa anis zvezdicama i cimet stapicima. Carolija.

sweet paul fall 2010

I na kraju, posle setnje po farmi koza, jedan uber cisti shot kozjih sireva. Sad sam u toj tematici...

sweet paul fall 2010

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Preporucujem da prelistate i prvi broj koji je izasao u prolece ove godine. Jednako caroban i jednako besplatan kao i aktuelni jesenji, samo prosvetljenijim aranzmanima i hranom koja stize u to vreme. Nekako kao Sensa Sretna hrana, ako imate prilike te specijale obavezno nabavite!



sweet paul spring

sweet paul spring

Stay sweet!

*********************************

4 коментара:

  1. Анониман22.9.10. 11.59

    juhu-hu!...zemunska pijaco, spremaj ponude!

    hvala, sweet Jane :)

    Jasmina Jokic

    ОдговориИзбриши
  2. bice uskoro easy gourmet tip za non cooking people ;p

    ОдговориИзбриши
  3. Kuku Jano, pa sto nam ovo radis? o.O
    Evo me, bez dorucka u 16:50, gledam ovo.
    Jedva prezivljavam.

    (u prevodu ovo gore znaci hvala ti sto postojis!)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails