22.09.2010.

Proenza SchoulerPovod za post je njihova kolekcija za prolece 2011 pre neki dan predstavljena u Njujorku, ali overall razlog je moje generalno obozavanje. Za ovu kolekciju kritike kazu da je to njihov finest fashion moment.

Volela sam ih i ranije, kada su se novinari smejali onoj maloj iz Sumrak sage kada je nosila onu njihovu cudesnu kombinaciju, volim ih i dalje. Sada su tu bluzu ulovili na NYFW-u Jak&Jil. Prvo ta diiiivna slika (sa satom, tasnom, narukvicom, noktima... kosom!!!), pa aktuelna kolekcija.Jack McCollough i Lazaro Hernandez su miljenici njujorske publike. Tradicionalno ladylike mesaju sa novim tehnologijama sa besprekornim osecajem praveci nesto sto je spoj klasicnog kao Chanel i svega sto tek sledi. Svoju verziju tvida zovu psycho tweed. Zakljucak: Properness is the new rebellion.

Evo njih, revije, nekoliko reci o procesu rada i o utiscima relevantne strucne javnosti:Obozavam review koji je napisao style.com, a evo i fotki koje ce vam uz ove sa revije docarati kako dise prolece po Proenci Skuleru. Frizure, sminka, obuca... lot to learn.

pics via style.com, Wallpaper and TMag

2 коментара:

 1. opasni su. ooopasni.
  cipele iz pre fall 2010, low wedge, crne... neprevazidjene. http://www.style.com/stylefile/2010/01/proenza-schouler-brown-bags-it-for-pre-fall/

  ОдговориИзбриши
 2. odličan blog, upravo sam te počela slijediti!
  nadam se da ćeš i ti moj blog pogledati pa ako ti se sviđa početi me slijediti:)
  thanks:)
  xoxo Sienna

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails