6. 10. 2011.

Oysho x Adidas



Za Adidas rade neki ljudi koji mu pametno kroje putanju. Posle dugogodisnje saradnje sa Stelom Mekartni poceli su da se druze sa jos jednom meni dragom kucom.




Sa ovom kolekcijom i kampanjom koja je prati nisam se prvi put srela u virtuelnom vec u fizickom svetu. U uglu sarene Oysho radnje u Uscu, izborila se za moju paznju. Pametno osmisljena lepo dizajnirana mala kolekcija. Divan kolor  kod, Oysho style, cak potseca i na Stelu za Adidas.




Fotke adekvatno divne, crno u glavnoj roli, meka bez i golubije sive, tri zlatne strafte na belim i crnim patikama. Love it.




Sportish kupaci kostimi i ta matirano zlatna jaknica... Dacete mi.






Uzgred, jel je to Oysho promenio svoj ambigram logo ili je ovaj all caps knjizni font samo vizual ove Gym kolekcije?

6 коментара:

  1. i za moju paznju su se izborili u istoj toj radnji u Uscu i dopalo mi se ono sto sam videla a patike su posle sa mnom kuci :-)))) mada ne bunim se za jos koji komad :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Na tvoje pitanje sa kraja nemam odgovor ali znam na sve ostalo "spakujete, uzimam, hvala".

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6.10.11. 20:00

    Stella je napravila preokret u mnogočemu: sportska odeča koja je dobila oznaku fashion , H&M kapusla, jedina koja je za mene vredna napomene, njeno stoično stalište o neupotrebi krza i kože u biznisu - i to dokazuje u praksi, njena radna politika u firmi (radno vreme za majke etc)...mah, Stella je Zakon i predlažem je za Mionistricu za Upotrebo i Lepo;)
    Ovo je fini nastavk trenda,kojeg je Adidas prepoznao...pa najbolje da nije;)

    matilda

    ОдговориИзбриши
  4. to mu dodje kao poslednji pasus clanka. neki koji je nedostajao. ;)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails