17. 9. 2011.

A Little Relish


Sve pokusavam da se suzdrzim i da ne pravim postove o klopi s bzirom da vam spremam Food Week [ !!! ;) ]. Ipak, prvi broj online magazina a little relish ne moze vise da ceka.




Izasao pre nekih mesec dana, ovaj lepi casopis ima svasta sto volim kod ranih brojeva. Cistocu i prozracnost sadrzaja i preloma, svezi entuzijazam i odstustvo losih aspekata profesionalizma. Prepuno je prepoznatljivih i dragih uzora ali i malih licnih putanja i eksperimantisanja.

I iako mi je Sweet Paul i dalje sweet {znate da je upravo izasao jesenji broj?}, rekla bih da je vec eto dosegao prenatrpanost oglasima specificnu za modne magazine. Ovi prvi brojevi su lepi i drgai jer su cisti od reklama, jos uvek nekomercijalni. Razliciti su nam planovi napada, i iako ni malo nije pogresno pretvoriti svoj mali blog u karijeru, sve to mora da se radi sa stilom. Merom. Smekom. Mislim da je Katie pravi primer za lepu meru, kod je su sponzorstva diskretna i upakovana kao i licni neplaceni favoriti.








A little relish je za sada ad free, a to je svojevrsna luftiraza za moj mozak. Na ovih 76 strana belina je mnogo, nekako kao u Kinfolk-u.






Iza ovog novog casopisa stoji Chantelle Grady, stilista i dizajner na relaciji Kanada-Australija. Vodi nas po kaficima, restoranima i pijacama...




uci nas da kuvamo




i servira pred nas lepa mala jela koja mozemo da priredimo i u svom stvarnom svetu.




Uzivajte u suboti uz a little relish.






10 коментара:

  1. Jeah, jeah Food Week!!! Baš sam na odlazku u kupovinu i onda frc..na Piknik + Jam Session "moje" knjžare (drage devojke i momci iz knjižare u kojoj im pomažem kad su veeelike gužve...i posle početka škole je nužno uživanje uz finu papicu i muziku). A navečer me čeka tvoj novi magazine...pa ako ovo nije The Perfect Weekend.
    Sa sijajnim početkom...kad mi je poštar u ranu zoru donio poklon drage Kavke http://kavkadesign.blogspot.com/

    Uživajte u poslednjim danima ove indijanske jeseni:*

    ОдговориИзбриши
  2. oooo pa to sve zvuci bajno!

    uzgred, mi za indian summer kazemo :miholjsko leto", i bas razmisljam kako nemam pojma sta to znaci, kad kaze wikipedija: In Serbia it is called Miholjsko leto (Serbian: Михољско лето) by the name of the orthodox saint from the 6th century Kiriak Otshelnik (Serbian: Свети Киријак Отшелник) known as well as Saint Miholj who is celebrated each year on the same day named by him as Miholjdan – the 12th October. The warm period usually surrounds this date.

    eto :)

    ОдговориИзбриши
  3. o ne :)
    ionako sam dovoljno navucena na ove tvoje good food looking good / (almost) too neat to eat

    ovo ce me dokosuriti

    ОдговориИзбриши
  4. Jelena Mickic17.9.11. 15:57

    Oh,kako ja volim ovako slatko upakovane magazine.
    Fotografije su sjajne.
    Jano, ti uvek uspes da nas obradujes ;))

    ОдговориИзбриши
  5. Thank you for having link to my blog. You have a lot of nice pictures here.

    ОдговориИзбриши
  6. thank YOU for that yummy cake recipe! i'd kill for a piece right now :9

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam znala za ovaj casopis! A bas je DOBAR :) Sad sam ga prelistala, nasla svasta zanimljivo, kako sam ljubitelj hrane i raznih receptica. Hvala na informaciji :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails