16. 4. 2011.

My Mom, verified Style Icon

Usaopštavanju ove lepe novosti ne smem previše da se rasplinjavam da ne bih upala u zamku oversentimentalisanja koje se garantovano završava suzama.

Ne znam otkad ste ovde kod mene na blogu i koliko često i detaljno bazate po ovom mom scrapbooku. Uglavnom, pre nesto vise od godinu dana, na blogu koji sam bila otkrila samo par dana ranije, draga Piper Weiss, kreatorka bloga My Mom Style Icon, objavila je fotku koju sam joj poslala kao svoj svesrdni prilog njenoj kolekciji stylish mama širom sveta. Moji roditelji na dan venčanja.



Oduševila sam se konceptom veličanja mama pre nego što su postale mame; svidelo mi se naše kolektivno traganje i saznavanje ko su naše mame bile pre nego što smo im se mi klinci pojavili u životima. Kada je Piper ovu fotku objavila na dan zaljubljenih i pod naslovom Moms in Love... kakav meltdown. Sreća i tuga i sve zajedno. I da li sam dobro postupila i jao, kako je divno što sam poslala fotku. I da li sam dobro potpisala sliku, i da li sam mogla bolje da napisem komentar... Svašta mi se vrzmalo po glavi. Pa i dalje sam na nekakvoj emotivnoj klackalici povodom svega toga.

Anyway (oversentimenting alert se ukljucio!), novost je da je knjiga za koji je Piper prikupljala materijal upravo objavljena, a od divne, super pristupačne autorke upravo sam dobila potvrdu da je i ova fotka u knjizi! Strana 101! Cičim od sreće u sebi!

Evo trejlera za knjigu (how cool is that, trejler za knjigu!!!)

17 коментара:

  1. Анониман16.4.11. 10:32

    Divno, zaista poseban osecaj, ja se pomalo i rastuzila onako zdravo, emotivno.
    Drzim na stolu maminu i tatinu sliku sa nekog mora 67` pre nego sto su dobili nas troje. Zgodni, mladi, mama macka i po, cale dasa :) Mama sa belom maramom u kupacem kostimu i velikim naocarima. Predivno, tu mi je na stolu i stalno vezbam vid na njoj!

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo za stylish mamu!:)
    Divna ideja!Zasto ranije nisam cula za ovo i moja mama je bila prelepa na vencanju:)

    ОдговориИзбриши
  3. Uraaaaaaaa!!!! Ne mogu da verujem da su ušli u monografiju!!!! Još jedan dokaz da autorka ima oko za energiju na slikama... BRAVO i imaš puno pravo na tu sentimantalnost... Neka se i vidi, ovo je zaista raznežujuće... Nadam se da su se i tvoji roditelji obradovali! Pozz A.

    ОдговориИзбриши
  4. Jelena Mickic16.4.11. 14:15

    Pozdrav Jano,

    Od kako sam otkrila tvoj blog, on je postao neka vrsta mog jutarnjeg rituala, divna dnevna doza stila, elegancije i neznih pozitivnih tonova. Divno za tvoju mamu i objavljenu sliku.

    Do sledeceg citanja veliki pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  5. @Anoniman
    da da, svi mi imamo merenje vremena B.C. i B.M. - Before Christ i Before Me
    :}

    @sugarhoneybaby
    nisi me na vreme pronasla ;)

    @Amelie
    ^ _ ^

    @Jelena Mickic
    Hvala ti mnogo na stalnom vracanju i lepim recima. Srescemo se onda i sutra ujutru, uz pijuckanje kafe, svaka sa svoje strane ekrana. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Pratim ja odavno tvoj blog,dok jos nisam imala google account,al ovo mi je izgleda promaklo:D

    ОдговориИзбриши
  7. @Jasmina
    hvala ti na tome.

    @sugarhoneybaby
    e pa pih onda bas mi je zao da ti je promaklo. bice prilike da im se javno zahvalis. ;)

    ОдговориИзбриши
  8. wow divno, videla sam taj post
    i nema klackalice. 100% divno

    ОдговориИзбриши
  9. Ne sećam se kako sam te pronašla, ali se jasno sećam kako je 'priča' počela! Evo i linka http://janaorsolic.blogspot.com/2008/12/rodjendan.htm :)! Prvi susret i poseban post! Ja sam oversentimentalna na sve mame :)! Moja je bila posebna...

    Naravno da mi nije promakao ni post sa slikom venčanja :)! Dok je konkurs trajao, dugo sam se premišljala da li i ja da pošaljem jednu! Nisam imala hrabrosti da se suočim sa uspomenama koje bi me obuzele listajući mamine albume! I odustala!

    Jutros sam se iskreno, onako, od srca, iz duše, obradovala vestima! Gospođa Desa :) je bila une very stylish fille!

    Jano ČESTITAM! Kapu skidam! Što pre da je imaš u rukama! I Ponosno, sa osmehom da je gledaš i listaš! :)

    Hvala što si sve ovo podeli sa nama....

    Divan dan...


    Desa

    ОдговориИзбриши
  10. draga moja deso, eto to je ta klackalica, moja je prevagnula na jednu stranu, tvoja na drugu. i jedno i drugo je ok. ja sam bas razmisljala da li cu ovim osecanja prljati ili rascvetavati, ali po lepim reakcijama rekla bih da nista lose iz moje akcije ne proizilazi. naprotiv. hvala ti sto si tu i sto se javis bas kad treba. veliki srdacni pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман17.4.11. 18:43

    Divno! Super, bash:))

    ОдговориИзбриши
  12. secam se tog posta,tj.ja ga nisam videla tada kad si ga objavila posto sam se kasno ukuljucila u blogo-pracenje,ali posto me je blog zainteresovao "prekopala" sam celu arhivu :) i sad kad sam videla sliku sa desne strane u trenutku sam pomislila da je to u stvari onaj stari post.
    Pa Jano to je zaista fantasticna vest.Pretpostavljam da je divan osecaj to sto znas da se u nekoj tamo knjizi koju ce da lista puno,puno ljudi nalazi slika tvojih roditelja,ja bih bila ponosna :))))

    ОдговориИзбриши
  13. ooo kakve lepe reci! hvala mnogo

    *^ _ ^*

    ОдговориИзбриши
  14. Cestitam! Ovo je stvarno divno cuti! Vredi biti ovde i deliti te divne stvari.. Uvek se nadje neko da to prepozna! :)

    ОдговориИзбриши
  15. eto, hvala sto si me ovim komentarom par meseci posle objavljivanja vratila na ovu lepu temu :*

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails