29. 4. 2011.

Color Notes No.48: ORGANIC

Prolece se kod mene ne manifestuje ekplozijom emocija, boja i cveca, pre nekakvim cudnim smirenjem, osecajem olaksanja i deflacije. Okruzujem se jednostavnim, lakim i prirodnim. Organskim. Drvo, papir, staklo, pamuk, svila. Uz ove tihe slike nemam mnogo da vam kazem, samo lagano setajte kroz njih.

Prvo klik na ►














































































klik na slike za izvore

.......................

7 коментара:

  1. Vau kakve slike!Zelim onaj usb!!!!I jezica i usta one jedne devojke!Divnoooo!

    ОдговориИзбриши
  2. Uzmem sat, ježiča, bjelu haljinu sa scijetnim plastronom in djevojčicu na stolici....ah, i svu keramiku, naravno;)

    ОдговориИзбриши
  3. iva bittova <3 slušala je na ring ringu prošle godine:)

    ОдговориИзбриши
  4. Janoooo,ajd pomozi,ne znam ko je pisao Jovana(Beatpie) ili ti o nekim ludim foto aparatima koji daju neke zanimljive efekte,nema ih kod nas ,ali ih ima u Hrvatskoj i valjda su negde oko 100 eura??? Tada ad sam citala post to me je zainteresovalo i mislila sam da sam sacuvala taj link,ali sad ne mogu da ga nadjem i probala sam da kopam po arhivama i kod tebe i kod nje,ali izgubila sam se ima toliko toga i sve mi se cita i gleda pa se samo vrtim u krug:))))Ali potpuno sam sigurna da je kod jedne od vas,a Jovana mi nije sad tu ne mogu nju da pitam:)))) Hvala...unapred:))))

    ОдговориИзбриши
  5. opa, znaci imamo tucu oko jeza ;p

    @Ana
    setila sam se ove pesme posle sto godina!

    @MaMarijana
    jooooj nemam pojma, rekla bih da ja nisam pisala o tome... pogledaj ovde, ja sam kupila online pre neki dan jednu kamericu. ima i jelly lenses, to su mali objektivi koji se prilepe za mobilni i daju svaki drugaciji efekat.

    http://www.fourcornerstore.com/

    sori... ne mogu da se setim. pisi jovani pa ce da ti odogovori kad bude mogla.

    ОдговориИзбриши
  6. ma ok super sto si mi rekla da nisi ti:)))sad cu da trazim kod Jovane,ali i ja sam genije,uopste nisam zapamtila marku tih fotoaparata,kad nadjem to sto trazim....ako nadjem prosledicu ti da vidis...super fora:)))

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails