7. 11. 2010.

Sunday Zen

Uepizodi Home Cure, Maxwell Gillingham-Ryan izvodi crtice o rezanom cvecu. Ono ne traje dugo i zato je life-affirming, kako bi on to rekao. Slazem se.
(via AptTherapy)


..........................................................................

Zeleni i beli caj iz Lipton cajdzinice, u Francuskoj upakovani u sasvim svezu reklamu. Lebdeca cajanka, kao iz Meri Popins.


..........................................................................

Aza kraj, Muji je spreman za zimu. Ocaravajuca vesela a smirujuca melodija i voljena japanska cistoca i prozracnost.

8 коментара:

  1. hvala za predivote na ovaj kisni dan!

    ...volim da idem u MUJI jer su ljudi koji tamo rade "ocaravajuce veseli a smirujuci" i ne mrste se na los fra akcent ...a i bacila sam oko na lepi cardigan, sto se kopca napred a i otpozadi!

    ОдговориИзбриши
  2. kisa!? joj kod nas je divno predivno i tako ce biti do cetvrtka. pasce haljine ovih dana! ipak, iako je suncano nemamo muji ( ; _ ; )

    ОдговориИзбриши
  3. mmm haljine. da, ceo vikend kisa! ovde i muji i habitat, hoce srca da prepukne... evo jedan Hanami za tebe... dekorativne svetiljke, uzivo su jos lepse http://www.habitat.fr/fcp/product/browse/Applique/965704

    ОдговориИзбриши
  4. ps. evo obecanih oysho fotki...nisu nesto strasne jer je sve telefonom fotkano...ali radnja je carobna http://www.flickr.com/photos/draganatrgovcevic/

    ОдговориИзбриши
  5. u habitat sam zaljubljena od lisabona 2003. logo - obozavam. danas sam bila u oysho-u i taj gazdin izbor mi je ekstremno nezadovoljavajuci. ocu neki ovakav!

    ОдговориИзбриши
  6. da, srce<3-kuca je preslatko! ne znam font koji je, nasla sam baskerville trep trep? ... mene podseca na onaj logo dva bela goluba, koji si spominjala na blogu isto, zar ne.

    ОдговориИзбриши
  7. jeste baskerville ali ovaj neki fini doradjeni, type shop izdanje. mnogo mi se svidja i koristi, nekako se ti klasici zaborave pa kad ih se setis ili te neko potseti povilenis! so - hvala! a moram da priredim i neku ljubavnu storiju posvecenu tom habitat logotipu.

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails