11.07.2009.

UniversalEverythingNOVI MTV BAMPERI su direktan povod da se na mom blogicu najzad nadje Matt Pyke A.K.A. Universal Everything. Vec sto godina pratim njegov rad i bacam pogled s vremena na vreme na njegov hiper aktivni ludi mrdajuci thumbnails sajt.

Tu su i dva dodatna taba - Everyone Forever, koji ima onaj najkulji header koji se rasprsuje kada se misem prelazi preko slova, kolekcija njegovih worldwide pronadjenih stvari, deljenje inspiracije, takoreci. I drugi, Advanced Beauty, istrazivanja i kolaboracije, spoj digitalne umetnosti i muzike, koji je pre sedam meseci izrodio istoimeni DVD sa 18 zvucnih skulptura.

Nova serija arty mrdalica u nesto komercijalnijem i primenjenijem okruzenju logican je nastavak i rast u odnosu na Sound Sculptures. U njegovom vimeo streamu pogledajte celu seriju MTV bampera, ja izdvajam dva meni omiljena - jedan crni i jedan beli, jedan naftno perlicasti i jedan sladak i kaleidoskopski fascinantan. All kinds od candy. Yum...................................................................................................................

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails