20. 10. 2011.

Monocle Radio

IS NOW LIVE! AND FREE!




Njegove reklame potsecaju na neke This is radio BBC tragove iz detinjstva, proper British English u kratkim brejkovima koji nam predstavljaju emisije. I te neke trubacke mini sekvence koje najavljuju pocetak narednog segmenta... so old school, love it.




Dizajn dosledno lep, pismen, fontovi, slog, thumbnailovi programa za primer dizajnerima novih medija a ne samo stampanih. Monocle zivi online jednako dostojanstvno kao i na papiru i to je jedan od retkih takvih primera. S obzirom da nas vec 1. novembra ceka Monocle24 app za iPhone, jedva cekam da vidim kako ce tu da zazivi.




Ukljucila sam se u neki japanski mellow pop, pa je usledila Charlotte Gainsbourg... za sada sve ide kako da se emituje iz moje glave. Barem dok ne dodjemo do nekih politicko socijalnih preseka, tu se razilazimo Monocle i ja. Kako bih vam rekla, loziti se na vojne uniforme i slikati ih u fashionesque modu, meni je to prosto degute. O tome mozda neki drugi put. Ili mozda ne.

Samo uzivam u mellow zvucima koji savrseno prate moje lagane radne dane. Za sada glas najavljuje pesmu koja sledi i to je nekako drago kao da smo u vremenu pre televizora. Ipak, bilo bi mi drago da mi u emitujucem ekranu stoji naziv pesme i izvodjaca, svasta tu ima za ubeleziti...

Na prvi zvuk - LOVE IT!


3 коментара:

  1. nice neo retro style:)
    i previše vremena provedem na webu a papir izdanja me več par dana čekaju pokraj kreveta...

    Uzimam sve sa leve stalaže in ne mičem se sa mora do 1. maja...čekam proleče in gledam samo još S/S 2012 kolekcije

    ОдговориИзбриши
  2. ooooo

    ja sam totalni fan, monocle is my bible :P

    sad jos radio,, tnx za dojavu, nisam znala da pokrecu

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails