21. 10. 2011.

Alessi ViewON



Italijanska kuca Alessi pocastila nas je novim nastavkom iz serije ViewON.




U ovom casopisu pronaci cete nove kolekcije, pricu o fabrici, moci cete da bacite poglede u proces rada i uhvatite delic Alessi istorije. Jedna neopterecucuja publikacija koja lezerno servira ozbiljnost pristupa i tezinu tradicije koju ova kuca i njeno ime nose.




Ove sezone, favoriti su mi nacin prezentovanja nove kolekcije nakita koriscenjem kopije anticke biste sa pocetka posta. Onda, ova zicana kolekcija, odmoriste za kisobrane sa plasticnom cinijom za sakupljanje kisnih kapi i savrsena stolicica za obuvanje cipela. A onda, i ovaj list koji predstavlja nozic na rasklapanje koji pravi savrseno jednostavni portret na idealnoj podlozi cudesne zelene, boje neubrane masline. Tako je meni zazvucala.




Plus, vredi baciti pogled na price i kolekcije iz prethodnih brojeva, moji dragi listovi zateceni u katalozima pokupljenim u rovinjskoj mostly Alessi radnji, klasik moka dzezva:




... i jos:


 

Opis kaze:
Cross in 18/10 stainless steel mat. PVD coated inside. This Cross - very, very simple, although bicoloured - should not be understood as an invitation to religious commitment, but rather is much more modestly intended as a symbol of peace. Designed by Mario Trimarchi, Croce (Cross) is an attempt to impart a contemporary look to an object that seems to have almost vanished from our homes. Croce is an iconic symbol and immediately recognizable, proposed here in a state of dynamic tension thanks to being inclined with respect to the wall and to the presence of its black shadow.

A sad, idem da trazim favorite iz novih kolekcija.




3 коментара:

  1. ja ne mogu vise da postignem da ispratim sve online lepote :)
    a po ceo dan sedim i surfujem
    aaa eskplodirace mi gloova :)

    ОдговориИзбриши
  2. da, da, totalno overwhelming, beskraj. :}
    inace, da te utesim, nista od ovih issuu magazina ne bi videla na iphone-u i ipad-u. jedina ozbiljna manjkavost. ali ozbiljna.

    ОдговориИзбриши
  3. šta će nam ajfon ili ajped kad imam tebe;)
    Jeeeep za Paper Week!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails