17.08.2011.

Color Notes №56: SUMMER STRIPES
Sarene drecave cudne aktuelne strafte su just swell, ali u mom univerzumu strafte su maritimno-francuske, ultramarin bele horizontalne linije sa varijacijama koje se drze datog okvira. Dakle, summer stripes, here we go:
pravac grcka ostrva!
kakve su to rimljanke! whoa! so old + so new!french riviera i bele tenemoze i crveno ali samo uz plavo, jer plavo + belo + crveno = fruzane podvrnute CRVENE pantalone i peep toe sandalemalo pogrbljen stav i muskobanjasti satnegovana koza i ruffled blousechic chick et surrealismejust... lovelyi njena ne tako proper verzijaponeka tufna, bela na crnom i drecava na neutralnompa cista prefina finska. marimekko, opet.manifest ovog posta. francoise hardy i gif iz numere Ce Petit Cœur, poetski - Ovo srce malopokretna kada...... i kucni camac
za branje sljiva ili skupljanje vesa sa shtriha - ovo je jedan od genijalnijih izuma. tu negde u prvih pet, uz struju ;]and how about these house props!ovo ne mogu ni da prokomentarisem, srce mi treperi od ovih Mary&Matt choksisan letnje noci


i jedina moguca obuca uz danasnji postovo nije njihov djon. da jeste, to bi bile idealne shpagerice. a ko voli idealno? idealno je totalno passé ;)


pics are links to their sources
*

7 коментара:

 1. Анониман17.8.11. 09:15

  Jako volim plavo-bijele prugice. A vidi ove šta je sjela na jarbol, cccc, odsklizat će se. :)

  ОдговориИзбриши
 2. Volim Lovely (uvjek volim, kad je nešto malceno drugačije u nekoj drugoj kombinaciji) in volim kad su štrafne spojene sa tačkama ;)

  ОдговориИзбриши
 3. @Mila
  NAVY! zasto mi na pamet ne padnu tako direktni, jasni, postojeci nazivi nego izmisljam besne gliste!

  @e-sidora
  ;]

  @matilda
  same here :)

  @jovana
  thanks for noting, dear :*

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман17.8.11. 12:43

  Kao da si pogodila moj stil;)

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails