11.08.2011.

Art of the Menu
Pre samo par dana, carevi iz UnderConsideration ponosno su predstavili svoju novu malu online podruznicu. Zove se Art of the Menu i predstavlja filter najlepsih menija out there.

Do sada smo imali baze divnih pakovanja, poslovnih papira i logotipa, a sada smo, najzad, dobili i rastucu bazu najkvalitetnijeg dizajna menija na svetu. Top of the crops na gotovs, dragi moji. Za inspiraciju dizajnerima, a svima za uzivanje i markiranje mesta za posetiti na nekom narednom putovanju.

Savrseno jednostavan, funkcionalan I ZIV dizajn sajta, cini mi se da taj njujorska ekipa kida koliko dobro radi u materijalu. Simfonija gridova u njihovoj pravoj velicini, uredjuju a ne dave. Web fontovi u njihovim rukama briljiraju, divna Proxima Nova u ulozi sans serifa za naslove i Adelle kao tekst font. U svetu web fontova, TypeKit kida.

Da me namame i ocaraju, poceli su sa nekim od mojih omiljenih, Schiller's, Marseille i Parc, iz omiljenih studija Mucca i Louise Fili Ltd. Uz projekat kratak opis, potpis i link na onog ko je osmislio prikazano, plus - link na restoran/bar. Kakav logican and yet neuobicajen touch. Zato ih volim, ove iz UnderConsideration, jer zaista zive dizajn i promovisu ga na taj zivotni a ne neki glorifikovano nedodirljivo uzviseni nacin.Cekaju submitions, pa ako mislite da imate nesto sto je good enough da uleti u ovakvu selekciju - izvol'te!Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails