Kada se pojavila Stelina RTW kolekcija za prolece 2011 svi smo silno odreagovali. Sarm musema sa agrumima bio je neocekivano direktno osvezenje. Pritom ni malo prostacko ili banalno. Kako to samo Stela ume da sklopi smisli i skroji.
Tema ovog posta nije prisecanje nego slatka kulinarska novost. Tribjut takoreci. Poslasticarka Apollina koja svoje advokatske frustracije leci spremajuci kolace Stelinu kolekciju prepevala je u tortu, citrusnu inside and out.
Evo je.
Citrus Cake with Lemon Curd Filling and Lemon & Orange Icing
Simpa! Neofrmalna, neobavezna, realna, low key. Ni namunjen finish, ni namunja fotka, a TAKO simpa. Zamenite jadne svenule listice mente svezim, bujnim, dodajte nesto meksu, punu, oblu melisu i pocastite svoje drage goste ovog leta Stella tortom. Plus ako u fruktozi kandirate agrume da mogu da se glocnu sa sve korom... u-zi-vancija.
;)
Ako več nemam ništa od Stelle, mogu si priuštiti tortu;)
ОдговориИзбришиmislim da mi je sad ova Stella torta nekako bliza od Stella haljine:))
ОдговориИзбришиOff topic nesto Janu:
ОдговориИзбришиhttp://us1.campaign-archive1.com/?u=dcc539ec9c645e5c0fe5d3f73&id=e7ce34ba93
slatka utesna nagrada ;p
ОдговориИзбриши@Dijana
oooo takve najvise volim, takvim sam pisala Lovely Grace :)
Hm, mene podseca na Cavallija iz 2005., dezen, ne kolekcija
ОдговориИзбришиhttp://www.style.com/fashionshows/complete/slideshow/S2005RTW-RBTOCVLL?event=show1261&designer=design_house126&trend=&iphoto=6#slide=6
jeste, bravo!
ОдговориИзбриши