7. 6. 2011.

Silk Dreams




Ovih vam dana nesto vise pripovedam u slikama i bez mnogo reci. Takav je period. Sparina raspalila, a kompjuter isijava. A lepog all over the globe ima svaki dan sve vise. Stanka u blogovanju ne dolazi u obzir.





Danas uzivajte u neverovatnim slikanim paternima Leanne Shapton. Njen posebni senzibilitet je spoj opreme knjige i mode, savremene ilustracije i klasicnog akvarela, lezerne virtuozne kaligrafije i naizgled naivnog skrabuckanja.























Svila sanja da upije ove kompozicije. I preobrazi se u esarpu, bluzu ili haljinu. A ovi akvareli bili bi savrseni set dust covera za aktuelne knjige ili obicni, najobicniji printovi koji bi osvezavali radni, kulinarski ili spavaci prostor.

A onda, kada primoram sebe na pauzu od divote, isplivavanja na povrsinu radi uzimanja daha, naidjem na njene drvene faux knjige. I cunjanje se nastavlja do u nedogled.


✖___✖

5 коментара:

  1. Čarobno!I uvek me povuku u sat vremena buljenja u monitor... Nema ni vrućine, ni ničega da mi smeta! ;)

    ОдговориИзбриши
  2. da, osvezavajuce su i pune vode!

    ОдговориИзбриши
  3. Prvu bi pretvorila z lepršavu haljinu za popodnevno piuckanje Limonceja nekde na Amalfski obali...i kad bi zapuhao vijetrič zadnjom bi zavezala kosu. Ah, da ne zaboravmi crveni ruž in turkizne sandalice;)

    ОдговориИзбриши
  4. ooooo evo me dolazim za 10 minuta na vespi da ti se pridruzim ;}

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails