07.06.2011.

Silk Dreams
Ovih vam dana nesto vise pripovedam u slikama i bez mnogo reci. Takav je period. Sparina raspalila, a kompjuter isijava. A lepog all over the globe ima svaki dan sve vise. Stanka u blogovanju ne dolazi u obzir.

Danas uzivajte u neverovatnim slikanim paternima Leanne Shapton. Njen posebni senzibilitet je spoj opreme knjige i mode, savremene ilustracije i klasicnog akvarela, lezerne virtuozne kaligrafije i naizgled naivnog skrabuckanja.Svila sanja da upije ove kompozicije. I preobrazi se u esarpu, bluzu ili haljinu. A ovi akvareli bili bi savrseni set dust covera za aktuelne knjige ili obicni, najobicniji printovi koji bi osvezavali radni, kulinarski ili spavaci prostor.

A onda, kada primoram sebe na pauzu od divote, isplivavanja na povrsinu radi uzimanja daha, naidjem na njene drvene faux knjige. I cunjanje se nastavlja do u nedogled.


✖___✖

5 коментара:

 1. Čarobno!I uvek me povuku u sat vremena buljenja u monitor... Nema ni vrućine, ni ničega da mi smeta! ;)

  ОдговориИзбриши
 2. da, osvezavajuce su i pune vode!

  ОдговориИзбриши
 3. Prvu bi pretvorila z lepršavu haljinu za popodnevno piuckanje Limonceja nekde na Amalfski obali...i kad bi zapuhao vijetrič zadnjom bi zavezala kosu. Ah, da ne zaboravmi crveni ruž in turkizne sandalice;)

  ОдговориИзбриши
 4. ooooo evo me dolazim za 10 minuta na vespi da ti se pridruzim ;}

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails