23. 1. 2011.

Français avec Daphnée



She's Daphnée. Your lovely French teacher.

You are following Daphnée (the lovely Anne-Sophie Franck: Mathilda in "Inglourious Basterds") a true hip French Parisian girl, who will introduce you to her beloved city and will teach you the real urban French, from the basics to how to survive in a club, an art opening or at the restaurant with hundreds of ready-to-use sentences. (via TrendLand)



Realno, tesko da cete ovako nauciti francuski, nije vam to taj tip jezika, kao gledate filmove i tv emisije pa prosto provalite kako funkcionise. Ali za zabavu i obnavljanje - tres sweet.

Pravljeno za iPhone i iPad, dakle ne da su mi potrebni, nego njihov nedostatak postaje nenadomestiv. ;p App se moze kupiti u iTunes prodavnici, 6 poglavlja (Basics and greetings, Culture, Shopping, Café and restaurant, Nightlife, Seduction), 23 lekcije. Evo chapter teasera:



Na kraju svake epizode recnik i mini kviz, da utvrdite gradivo. Plus, dodatak je prostor u kome mozete da joj postavite pitanje u vezi sa tematikom sa casova francuskog i dobijete odgovor u roku od 24 sata! How sweet is that.

Bisous!

******

2 коментара:

  1. hahah, super je, na trenutke more fun nego ovako uzivo uz ponovno trazenje cimera. Je déteste! ;)
    btw, pantone solje na stolu u kuhinji :)

    ОдговориИзбриши
  2. pa jel da da ima simpa edge!
    podrzavaju stereotipe i ubacuju na kasicicu ugly stuff. hihi

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails