10. 1. 2011.

Four Fashion Fragments


░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░





Esencija mode. Najcarobnija atmosfera ikada vidjena na reviji. Ususkano, blisko, brbljivo, nasmejano. Usplahireno, prijateljski.

Filmic brilijantan, plus, Teriju je sve dozvoljeno.




░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░




Sasvim novo iz objektiva Tima Walkera. Mulberry, hydrangea, piglet & tiger. Smesi nam se jos jedno prelepo prolece.






░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░


Dok se svi dive filmicu koji predstavlja radni dan Skota Shumana, meni tu nesto malo... smrducka. Njegova je misija bila vazna, ali mislim da ju je obavio. Ovo sad je za mene rutina, gomilanje lepih fotki. Deco, ne slusajte cika Sartorialista, SCHOOL IS GOOD FOR YOU, siri opazajne opsege i moguce putanje, ne suzava ih.

Nevertheless, uvek cu sa zadovoljstvom provesti 7 minuta u Njujorku. Tamo je svetlo takvo da sve izgleda predivno.




░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░


Za kraj, Anthropologie nas vodi na sanjalacko hipsterish putovanje.

7 коментара:

  1. Анониман10.1.11. 12:42

    on i dalje svaki (drugi) dan provede na ulicama nyc tragajuci za inspiracijom. to moze biti samo po sebi uzlazna putanja, zar ne? a gomilanje lepih fotki, lepota na kub!:)

    ОдговориИзбриши
  2. hm, pa, ne nuzno. moras da umes da kanalises, artikulises utiske u svoju uzlaznu putanju, a tome te nauce u skoli ako umes da prokljuvis sta ti pricaju. a sartorialist se hvali odsustvom formalnog znanja. u redu je i da se samo beleze lepi ljudi lepo obuceni na lepim ulicama. to radi gomila onih koje je sartorialist inspirisao. ipak, on je drugaciji jer je napravio big deal od ulicne mode. zato od njega sad ocekujem neku sledecu smernicu za fashion blogere kojima je uzor. kada je svoja dosadsnja traganja zaokruzio knjigom ocekivala sam neki zaokret. mozda nas to ceka ove godine ;)

    ОдговориИзбриши
  3. :)) sve ovo vec videla, al' ovako josh mi milije fino zaokruzeno
    a za skota sam se nasmejala, mozda nekome ne treba formalno obrazovanje jer je iz takvog okruzenja koje je stimulativno delovalo na njega.. al hajte molim vas. takodje ne odobravam. #shtreberkaudushi

    ОдговориИзбриши
  4. naaaaravno da znas za sve ovo. uvek se nekako mislim da li da se petljam u modu ali kad me nesto tako ocara na nivou inspiracije, svejedno mi je da li je hrana, muzika, kuca, putovanje ili nesto stoto. dakle, moram nekad i modu da cacnem ;)

    ОдговориИзбриши
  5. ako, ako.. ne prestaj nikad :)
    imash talent' za chachkanje ::))

    ОдговориИзбриши
  6. da, da, sve se slazem Jano... Nekako je isti. Upravo sad mu fali ono sto se u školi uči... ALi uzdam se ja u Garance... Žena profesorka! lol

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails